|
|
||||
|
||||
![]()
Ρίχνεις περίπου 1ml ανα 100 λίτρα και αρχίζεις να μετρας μετά απο 15 ημέρες. Αυτο βέβαια με το 1ml εξαρτάται και απο τη περιεκτικότητα της αμμωνίας. Σήμερα σε 90αρι ενυδρείο που στρώνω ενός φίλου εριξα 1ml αμμωνία με περιέκτικότητα 25% περίπου και είχα 5ppm
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι άλλο τωρα θελω να ρωτησω...εχω μια αμωνια που την ειχα παρει χυμα σε μπουκαλακι απο φαρμακειο..οποτε δεν ξερω αν ειναι 25% ή οτιδηποτε αλλο..Πρέπει να πάρω άλλη?Μήπως εχει ξεθυμανει επειδη την εχω καιρο?Επισης,το τεστ NO3 που εχω εληξε πριν απο 4 μηνες..λογικα θελει πεταμα?
|
||||
|
||||
![]()
Για την αμμωνια δεν ειμαι βεβαιος, αλλα δεν νομιζω να εχεις θεμα.
κανε δοκιμες σε εναν κουβα να την τεσταρεις. Το τεστ μπορει να δειχνει σωστα , μπορει και οχι ... αυτο μπορεις να το δεις μονο αν κανεις επαληθευση με ενα αλλο, αλλιως δεν μπορεις να εισαι σιγουρη για την ορθοτητα του αποτελεσματος. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι καλά κλεισμένη η αμμωνία δεν θα έχεις θέμα, και στη χειρότερη αντι να πάει στα 3ppm, να πάει στα 2ppm, και πάλι δεν ειναι πρόβλημα αυτό. Μόλις βάλεις, μετα απο κανα μισάωρο θα μετρήσεις να δεις πόσο ειναι
|
|||
|
|||
![]()
Εριξα την αμμωνια κ 3-4 φυλλαρακια τροφης!Εχω θερμοστατη που ειναι 100W!Ειναι ενταξει για το ενυδρειο μου? Επισης,η λαμπα στο καπακι δεν εχει μπροστα πλαστικο προστατευτικο καλυμμα.Λετε να υπαρχει προβλημα για βραχυκυκλωμα?
|
||||
|
||||
![]()
ο θερμαντηρας για 60 λιτρα ειναι μια χαρα , κι 75αρις θα εκανε.
τι λαμπα εχει το καπακι? αν εχει στεγανα ακροφυσια δεν εχει προβλημα η λαμπα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο 2ου ενυδρειου-απορία!! | leonidas87 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 13-03-14 20:08 |
Στήσιμο ενυδρειου ..τα φωτα σας | gergioz | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 82 | 07-07-13 17:44 |
Στήσιμο απ'την αρχή | geo | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 05-07-12 18:41 |
Στήσιμο βράχου | arkoujohn | Θαλάσσια Βιολογία | 9 | 05-06-09 17:06 |
στήσιμο κοινωνικού ενυδρειου με μονομάχο | frits | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-12-06 12:19 |