|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα σπαει το βιντεακι...να σαι καλα ρε σπυρο πεθανα στα γελια!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε Χ Ω Λ Ι Ω Σ Ε Ι ! ! ! ! ! ! ! (σόρρυ για τα κεφαλαία
![]() Πριν 10 λεπτά ήταν έτοιμοι εδώ να με πάνε νοσοκομείο... Κοκκίνησε το κεφάλι μου από τα γέλια... Έγραψες φίλε... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μμμππποοορρρρρωωωωω νννααα γγγρρραααψψψωωω λλλεεεμμμμεεε
Παιδια με έπιασε πονοκεφαλος απο τα γέλια. Σπύρο το τερματισες , τέλος
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος Σπυρο!
πεθανα στο γελιο!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κλαίωωωω η μικρή με την γυναίκα μου με ρωτούσαν τι έπαθα και δεν μπορούσα να μιλήσω....!!!
¶ντε σε καλό μας!
|
|||
|
|||
![]()
Είσαι Θεούλης.....γελούσα ασταμάτητα και σε κάπιοια στιγμή χαλάρωσα γιατί με πόναγαν τα ζυγωματικά και τότε πετάει την ατάκα "Ευτυχώς που δε πήρα και τους μονομάχους δηλαδή". Τι με θές τώρα!!!!!! χαμός στο σπίτι, έσπασα το ένα ηχείο του υπολογιστή όταν κοπάνησα το χέρι μου πάνω του και το πέταξα από το γραφείο! Χαλάλι.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Στα έγραψα και χθες στο fb, στα γράφω κι εδώ!
Μου έφτιαξες τη διάθεση και πλέον ξέρω τι θα βλέπω κάθε φορά που θέλω να γελάσω ΔΥΝΑΤΑ!!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
"Είχα και την "παντόφλα" να μου λέει...." χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχααχααααχαχ.
Φοβερό φοβερό
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ηταν;;;;;
![]() πονησα το κεφαλι μου πρωσπαθωντας να μη γελασω
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει ...
Τι να πω!! Έκλαψα και κλαίω ακόμα! χχαχαχαχαχα Απλά respect. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνεντευξη Gilbert Maebe - Δεκεμβριος 2010 | Dimis | Αnouncements - Interviews - News | 19 | 04-05-14 01:42 |
βοηθεια σε αρχαριο | mpoumpouzos | Tanganyika | 67 | 15-10-13 00:53 |
Συζητηση και σχολια σχετικα με την συνεντευξη του Joep van Esch | kingrim | Bettas | 15 | 26-10-10 01:15 |