|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λοιπόν πήρα το special blend.. Οι οδηγιες λένε ότι για πρώτη μέρα σε ενυδρείο 180 λίτρων ρίχνεις 60 ml δηλαδή όλο το περιεχόμενο! Ισχύει! |
|
||||
|
||||
![]()
εγω εριξα 210μλ την πρωτη φορα μεσα.........βρομησε 1μερα ολο το σπιτι βοθρος
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν θες να κανεις πιο γρηγορα αποτελεσματα ξεκινα με την 1η δωση και απο την επομενη μερα κανε ρουτηνα βακτηριδια και βοτκα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το πήγα τμηματικά και έριξα το μπουκάλι σε μια εβδομάδα. Ξεκίνησα την βότκα καθημερινά 0.1ml, |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τωρα για βοτκα καλυτερα να στα πει ο σακης που τα γνωριζει καλα αυτά.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σχετικά με την βότκα διάβασα αρκετά άρθρα στο internet, υπάρχουν πολλά θετικά σχόλια αλλά θέλει μεγάλη προσοχή στην δοσολογίας και μετρήσεις. Εγώ για την πρώτη εβδομάδα για τα λίτρα μου θα ξεκινήσω με 0.1-0.2 και την δεύτερη εβδομάδα λίγο περισσότερο. Εννοείται ότι μετράς τακτικά και ανάλογα αυξομειώνεις την δόση. Αυτή την στιγμή εγώ έφτασα νιτρικά στα 100.. Αν και έβαλα και δέυτερο κυκλοφορήτη, κάνω αλλαγές τακτικά με όσμωση πλέον και το σκιμάρισμα ειναι πιο δυνατόν πλέον.. Έτσι περιμένω υπομονετικά πτώση νιτρικών. Το αποτέλεσμα όμως ήταν να χάσω 5 μανδαρίνος, 1 yellow tang και 2 ocellaris και έπεσε θλίψη Σ όλη την οικογένεια.. Τα μόνα που έχουν επιβιώσει ειναι 3 Chromis και μια γαρίδα perpemint! Δεν θελει λοιπόν βιασύνες πλέον και κάνω υπομονή πριν μπει οτιδήποτε άλλο ζωντανό.. Αυτά προς γνώση και αποφυγή... |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις καταλαβει που οφειλεται αυτη η αυξηση νιτρικων;
Νομιζω οτι πκεον εχει εμπεδωσει οτι το θαλασσινο θελει υπονονη..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αρχικά νόμιζα γιατί τάισα υπερβολικά μερικές μέρες, μετά από τις αλλαγές νερού, το δυνατό skimming, μείωση ταΐσματος περιμένω να πέσουν, δεν μπορώ να καταλάβω το άλλο να συμβαίνει.. Θα κάνω νέες μετρήσεις να δω τι γίνεται.. |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο ειναι πολυ φρεσκο και αρκετα στοκαρισμενο..
Θες και αλλο λογο για τα νιτρικα! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να ειναι τα νιτρικά μόνο η αιτία για τον θάνατο των ψαριών? Υπάρχει και κάτι άλλο που θα έπρεπε να μετρήσω?
|
|
|||
|
|||
![]()
Με τα βακτηριδια και την βοτκα θα τρεξεις την βιολογια σου
αλλα μαλλον ειναι επιδι στοκαρες γρηγορα. το θαλασσινο αργει να (στρωσει).... |
|
||||
|
||||
![]()
Βότκα γιατί;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκίνημα ενυδρείου - επείγον! Γνώμες | Elenikgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 25-12-13 15:37 |
Ξεκίνημα reef | gaia | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 81 | 20-11-11 10:34 |
nano reef 120lt γνώμες! | glefas | Nano Reef | 8 | 15-11-07 15:32 |
Τιμές εξοπλισμου Reef | Filippos | Παραλία - Beach Bar | 14 | 15-06-04 22:54 |