|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1) Θέλει αρκετόόό πλύσιμο ως ότου σταματήσει να βγάζει μαυρίλες. 2) Δεν θέλει γιατί χάνει τα θρεπτικά που έχει. Η ίδια η Seachem όμως προτείνει να ξεπλυθεί αν χρειάζεται. Τελικά το ξεπλένουμε; |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, και μιλώντας εντελώς θεωρητικά πάντα:
Αφού θα κάνεις dry start δεν σε απασχολεί τι μαυρίλα θα βγάλει, και αν τελικά κατά το γέμισμα σου βγάλει όντως μαυρίλα, αφού δεν θα έχεις ακόμα ψάρια μέσα κτλ, κάνεις 1-2-3 αλλαγές αν και εφόσον χρειαστεί, αν και πιστεύω ότι με το φίλτρο και μόνο η οποιαδήποτε μαυρίλα/ σκόνη σε 24 ώρες το πολύ θα έχει εξαφανιστεί. Εγώ δηλαδή ίσως να του έκανα ένα ελαφρύ ξέπλυμα, και αν έβλεπα ότι δεν βγάζει τίποτα τρελό θα ξεκινούσα το dry start.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Σχετικά με την θερμοκρασία. Το ευλογημένο σπιτάκι μου έχει τον χειμώνα ~23 αλλά το ενυδρείο θα στηθεί σε 2+ μήνες. Όσο για το ξέπλημα σίγουρα θα το περάσω 1-2 χέρια και βλέπουμε. Το "χαλί" θα είναι απο cuba & eleocharis. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1)Κοιτα στο δικο μου ειχε 4 κιλα χαλικι και 2 κιλα λασπη το καθε σακι δεν επαιζε να το βαλω ετσι με ψαρια μεσα ![]() 2)Αν ειναι με το πλυσιμο να εχασε τα θρεπτικα τσαμπα τα λεφτα ![]() Μπορεις να κανεις το εξης οταν με το καλο το παρεις βαλε μια ποσοτητα σε ενα καθαρο κουβα ριξε νερο και αποφασιζεις αναλογα με την μαυριλα που θα βγαλει |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω αυτο το υποστρωμα εχω..Θα σου προτεινα να το πλυνεις ελαφρως μονο μια φορα και να το βαλεις ενυδρειο...Εγω το ειχα στεγνωσει κιολας
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Seachem Flourite | vaggstef | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 10-03-14 16:02 |
seachem flourite | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 03-01-11 13:13 |
Flourite Seachem | Τσιόνογλου Σταύρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 26-11-08 02:07 |
Seachem Flourite | kill_bill | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 12-03-08 18:17 |