|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Τι σε δυσκολεύει? |
|
|||
|
|||
![]()
οταν λες το κουμπωνω τι εννοεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέχνα το κούμπωμα
![]() Για τον δικό σου δες το και εικονογραφημένο https://www.youtube.com/watch?v=HzFDp3KY3LU εδώ ο Ισπανός δείχνει που είναι κρυμμένο το κουμπάκι στα νέα μοντέλα https://www.youtube.com/watch?v=wFK-7lT0dUY ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ εχω τον θερμοστάτης της φωτό.
Είδα το βίντεο αλλα επειδή τα αγγλικά μου δεν ειναι και τόσο καλά δεν μπορώ να τον ρυθμίσω. Θέλω την βοήθεια σας. Βάζω το κόκκινη βελάκι στην θερμοκρασία που μου δείχνει το θερμόμετρο; Και μετα το πίσω προς τα που το γυρνάω; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τίποτα δεν καταλαβαίνω. Μάλλον ποιο χαζός πεθαίνεις!!!
Να το πάρουμε λίγο απο την αρχή. Υπάρχει το μπλε δαχτυλίδι με τη θερμοκρασία πάνω. Μετα υπάρχει το κόκκινο δαχτυλίδι με το βελάκι να δείχνει τη θερμοκρασία. Και στην πίσω πλευρά υπάρχει πάλι ένα κόκκινο που αν το κουνήσεις αριστερά κατεβάζει κατα ένα βαθμό τη θερμοκρασία. Και αν το κουνήσεις προς τα δεξιά ανεβάζει κατα ένα βαθμό τη θερμοκρασία. Αυτή τι στιγμή το θερμόμετρο μου δείχνει 24,5 και ο θερμοστάτης 21,5. Πως μπορώ να ανεβάσω τρεις βαθμούς τον θερμοστάτη; Κουνώντας το πίσω τρεις θέσεις δεξιά; |
|
||||
|
||||
![]()
Το κόκκινο πίσω και μπροστά είναι το ίδιο. Μετακίνησε το να δείχνει 24,5.
Μετά βάλε το μπλε στη ένδειξη που θέλεις να πάει η θερμοκρασία του νερού. |
|
||||
|
||||
![]()
Το μπλε δαχτυλιδι γυρναει. Αυτο σου λεει να γυρισεις
Το πισω το κοκκινο το μικρο, ειναι για αλλη δουλεια. Ειναι για οταν δεν φτανει το καλιμπραρισμα απο το μπροστινο. Αστο τωρα αυτο. Δεν θα σου τυχει ποτε να μη φτανει το μπροστα.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πιστεύω πως ειναι ελαττωματικός ο δικός μου.
Πως γίνεται να ανάβει το λαμπάκι μετα τους 24 και να σβήνει αν τον κατεβάσω κάτω απο τους 20; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φιν ροτ...βοηθεια | Billy T | Bettas | 17 | 07-01-11 10:11 |
Θερμοστατης jagger | s-vitzi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 31-05-08 00:43 |
θερμοστάτης jagger.... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-12-07 15:38 |
την βοηθεια σας | asourtzo | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 02-07-07 15:11 |
μια βοηθεια ....... | Κων/νος Μ. | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 16-06-07 16:16 |