|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχουν πρόβλημα με τα Epsom salts. Αν όμως η κατάσταση εξακολουθεί και σήμερα χωρίς βελτίωση, μια αντιβακτηριακή αγωγή είναι μάλλον απαραίτητη γιατί χρονίζει πολύ το ζήτημα. Θεραπεία επιλογής για bloat με τόσα συμπτώματα, είναι η καναμυκίνη(π.χ. Kanaplex) στο νερό.
Δεν πειράζουν οι αλλαγές στις συνθήκες τόσο, απλά ελαχιστοποίησε το stress και να είσαι σίγουρος πως το 15λ μπορεί να κρατήσει σωστές συνθήκες. Μόνο αν είναι πλήρως στρωμένο αποτελεί επιλογή, αλλιώς θεραπεία στην κύρια δεξαμενή. Επίσης αν δεν έχεις ψάρια κτλ στο 15λ, μπορείς να του κάνεις μια μεγάλη αλλαγή νερού με νερό όπως θα έκανες στο κύριο ενυδρείο για να πλησιάσουν πιο πολύ οι συνθήκες. Την στιγμή που δεν αναπνέει γρήγορα, έχει πολλές ελπίδες
|
||||
|
||||
![]()
Εβαλα esha 2000 και θα περιμένω. Αν ρωτήσετε ποιος μου το πρότεινε, γνωστός στους ενυδρειακούς κύκλους και τον εμπιστεύομαι τυφλά, τώρα θα δείξει. Αν δε γίνει τίποτα και μ αυτό θα δοκιμάσω την θεραπεία που προτείνατε παραπάνω στο άρθρο και βλέπουμε, ελπίζω μόνο να το προλάβω το ψάρι.
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα έκανα 60% αλλαγή νερού και μετά έβαλα άνθρακα να μαζέψει ό,τι έχει μείνει απ το φάρμακο, η συμπεριφορά του παραμένει ίδια, αντιθέτως με τις πρώτες 4 μέρες που ήταν κρυμμένο σε μία πτυχή της ρίζας στην οποία δεν έχω οπτική πρόσβαση, τις επόμενες 4 με τη σημερινή κάθεται ακίνητο εντελώς στη γωνία του ενυδρείου ακριβώς δίπλα απ το μαγνήτη. Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτή τη συμπεριφορά θα του ήμουν ευγνώμων. Μία ερώτηση που έχει σχέση με τη χρήση του άνθρακα, με τη λίπανση τι γίνεται; Συνεχίζω κανονικά; Πόσο πρέπει να τον αφήσω τον άνθρακα και τι συνέπειες έχει αν έχει στη λίπανση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις ανθρακα ειναι σα να μη βαζεις λιπασμα...
|
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΡΩΣΤΟ red cap... | darko | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 28-03-14 18:35 |
αρρωστο cpd | tsilojohn | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 03-03-10 07:18 |
Αρρωστο red cap | Krisos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 14-04-09 05:47 |
Αρρωστο??? | skullman2 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 14-02-09 14:52 |
Αρρωστο Οτο | George-A | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 25-05-03 18:29 |