|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να βάλεις αλλο τζαμι εξωτερικά ;
------------------------- Μπορεις επισης πολυ ευκολα να βαλεις εξωτερικα αλουμινογωνιες και καθαρισες για παντα
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 09-01-16 στις 00:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρχικα καλημερα
![]() ![]() ![]() ![]() Αυτα θα σου ελεγε και ο Κ.Τακης θελω να φανταζομαι... Το ιδιο εχω κανει και εγω με το δικο μου σαμπ με τρυπες μεγαλυτερες απο 2-3 δακτυλα πλατος μηκος...και τωρα δουλευει μια χαρα.. ![]() Ελπιζω να βοηθησα Υ.Γ σε περιπου 24 ωρες θα εισαι ετοιμος ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι εκει το προβλημα!
Το πιασα, πιστευω πως το εχω ![]() Δεν πηγε το μυαλο μου να το φταξω ετσι.... Παω να βρω τζαμι και επανερχομαι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα οπως σου ειπα μην λυπηθεις την σιλικονη... Βαλε μπολικη,μια η αλλη δεν θα φαινεται ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή βυθού - προβληματισμοί | Immortal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 14-10-12 21:26 |
Προβληματισμοί.... | Immortal | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 08-06-12 14:36 |
πολλοί θάνατοι στο ενυδρείο | mikrosaquaristas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 27-06-11 19:16 |
2η Γέννα και έντονοι προβληματισμοί | ioannis_79 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 03-06-11 21:55 |
Πολλοί αρσενικοί betta σε 1 ενυδρείο? | joker | Bettas | 7 | 25-09-05 17:33 |