|
|
||||
|
||||
![]()
Σ ευχαριστώ, προς το παρόν μετακινήθηκε και πήγε προς το ξύλο το άλλο που έχω, τον κοίταξα γιατί είχα 4 μέρες να τον δω, το χρώμα του είναι ολοζώντανο αναπνοή σαν να μη αναπνέει, ακίνητος. Τον έβγαλα και μία φωτό. Να του ρίξω ζεματισμένο αρακά; Και πως τον ζεματίζω δηλαδή;
|
||||
|
||||
![]()
Βράζεις νερό, το βγάζεις απο τη φωτιά και βάζεις τον αρακα για μερικά λεπτα, τον ξεφλουδίζεις , τον λιώνεις λίγο με το χέρι και τον δίνεις
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζονται ζεμάτισμα τα λαχανικά για τους pleco, τα τρώνε μια χαρά ωμά, ακόμα και τα πιο σκληρά
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Δεν το ήξερα αυτό
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε το αγγούρι, ούτε τον αρακά έχει αγγίξει, πόσο να τα αφήσω μέσα;
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να τα αφήσεις έως και 24 ώρες χωρίς πρόβλημα.
Εμένα τσακίζουν τα ζεματισμένα κολοκυθάκια!
|
|||
|
|||
![]()
Εγω στη θεση σου θα δοκιμαζα φρεσκο κολοκυθι ωμο, ειναι το καλυτερο τους, τα δικα μου το προτιμουν πιο πολυ απο αγγουρι κι αρακα (επισης ωμα τα καταβροχθιζουν ολα δεν εχουν προβλημα - και δεν βρωμιζει και το νερο τοσο ευκολα). Γενικα καλο ειναι να του εισαγεις λαχανικα και φρουτα στη διαιτα του μια και τα ancistrus ειναι χορτοφαγα pleco ενω η αποκλειστικη καταναλωση τροφων υψηλης περιεκτικοτητας σε πρωτεινη πολλες φορες τα οδηγουν σε bloat.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΡΩΣΤΟ red cap... | darko | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 28-03-14 18:35 |
αρρωστο cpd | tsilojohn | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 03-03-10 07:18 |
Αρρωστο red cap | Krisos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 14-04-09 05:47 |
Αρρωστο??? | skullman2 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 14-02-09 14:52 |
Αρρωστο Οτο | George-A | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 25-05-03 18:29 |