|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αναπνέει γρήγορα, του έχω βάλει αγγούρι εδώ και ώρα αλλά δε συγκινείται, τι άλλο θα μπορούσα να του βάλω; Τι είναι το Bloat? Ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]()
Βακτηριακές ενοχλήσεις λόγω τροφών υψηλές σε πρωτείνη. Θα φάει, απλά σιγά σιγά. Παρακολούθησέ τον απλά να δείς αν δείξει τίποτα άλλο ή αν αρχίσει γρήγορη αναπνοή.
|
||||
|
||||
![]()
Σ ευχαριστώ, προς το παρόν μετακινήθηκε και πήγε προς το ξύλο το άλλο που έχω, τον κοίταξα γιατί είχα 4 μέρες να τον δω, το χρώμα του είναι ολοζώντανο αναπνοή σαν να μη αναπνέει, ακίνητος. Τον έβγαλα και μία φωτό. Να του ρίξω ζεματισμένο αρακά; Και πως τον ζεματίζω δηλαδή;
|
||||
|
||||
![]()
Βράζεις νερό, το βγάζεις απο τη φωτιά και βάζεις τον αρακα για μερικά λεπτα, τον ξεφλουδίζεις , τον λιώνεις λίγο με το χέρι και τον δίνεις
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζονται ζεμάτισμα τα λαχανικά για τους pleco, τα τρώνε μια χαρά ωμά, ακόμα και τα πιο σκληρά
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Δεν το ήξερα αυτό
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε το αγγούρι, ούτε τον αρακά έχει αγγίξει, πόσο να τα αφήσω μέσα;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΡΩΣΤΟ red cap... | darko | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 28-03-14 18:35 |
αρρωστο cpd | tsilojohn | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 03-03-10 07:18 |
Αρρωστο red cap | Krisos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 14-04-09 05:47 |
Αρρωστο??? | skullman2 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 14-02-09 14:52 |
Αρρωστο Οτο | George-A | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 25-05-03 18:29 |