|
|
||||
|
||||
![]()
Κανε θεραπεια με melafix.
|
||||
|
||||
![]()
ξεκινάω θεραπεία με το melafix και βλέπουμε.
ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι μονο για αναπαραγωγη αλλαζει.
Ξεκινα θεραπεια και βλεπεις. Τα 10 λιτρα εχουν νερο απο το ενυδρειο φανταζομαι?
|
||||
|
||||
![]()
Τρέχει μόνιμα το 10αρακι. Με αλλαγές νερού όπως και στα αλλα δυο. Το εχω για να απομονώνω αν χρειαστεί κανένα ψάρι και για γεννήστρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.
Επανέρχομαι διότι χθες έχασα μια μονομαχίνα και βρήκα τις άλλες δυο στην κατάσταση που είναι στις φωτό. H κοιλιά τους είναι πρισμένη. ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 100λτ 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 1 χρόνος 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 25 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): 5 bettas (1male 4 female) 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ): 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: κάθε δύο εβδομάδες 40λτ 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: 19/10 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ:1 φορά την ημέρα ΣΚ νηστεία 11. ΦΙΛΤΡΟ : sicce 120 12. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH: 7,5 KH: GH: ΝΗ3 (αμμωνια):0 ΝΟ2(νιτρώδη):0 ΝΟ3(νιτρικά):0 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ:API ΣΤΙΚΣ: Ηλεκτρονική: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: 2 2. ΔΕΡΜΑ: 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ: Κάθεται στο πάτο 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ): 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ): γρήγορη 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? : Ναι 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: πριν 3 μέρες 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Φουσκωμένη κοιλιά ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: 2. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 3. ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: 4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: 5. ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? : 6. ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: 7. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ? : Ναι στο 10λτ 2. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? : Οχι 3. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Για πείτε τι να κάνω? |
|
||||
|
||||
![]()
Ισίδωρε Καλησπέρα
![]() Για πές απο τροφές τι δίνεις?? Απο την φωτό δεν μπορώ να καταλάβω σχεδόν τίποτα .... τα ΝΟ3 πριν τις αλλαγές που κάνεις πόσο είναι ?? Εγω τα betta τα ταίζω μεχρι και 4 φορές την ημέρα . Το πρήξιμο στην κοιλια (όταν υπάρχει) ειναι συνήθως απο αυγα . Παρατήρησες τίποτα άλλο μηπως είναι καμια ασθένεια απο βακτήρια ?? Το άλλο που πέθανε είδες τίποτα περίεργο πριν να συμβεί ?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα ξεπρηστεί μόνη της? Τα έχω στο γραφείο και έλειπα δυο εβδομάδες. Τα φροντίζει ένας συνάδελφος όσο λείπω. Μου είπε πως πέθανε αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Κάθονται στο πάτο και μόλις ρίχνω φαγητό έρχονται και τρώνε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιστρέφω δριμύτερος: Βοήθεια για μονομαχοενυδρείο φυτεμένο | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 20-05-14 21:48 |
αρρωστος μονομαχος? μια βοήθεια παρακαλώ! | poppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 16-03-11 23:26 |
Xρειάζομαι τη βοήθεια σας ,προβλημα με το Μονομαχο μου!! | wodan | Bettas | 12 | 21-06-04 15:06 |