|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
νομιζω πως εχω διαβασει εδω στο φορουμ για εναν συνχομπιστα που το τσεκαρε με ακουα φορτε, στην αρχη χωρις να το πλυνει πρωτα αφριζε λιγο μετα που το επλυνε δεν αφριζε καθολου. θυμασαι τι κομμετρια ηταν το δικο σου ? μου φαινεται μεγαλυτερη απο 1-2mm |
|
||||
|
||||
![]()
Το ίδιο που έδειξες απο το petsupermarket, αυτο το ψιλο, απο εκει το ειχα παρει και εγω
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι το χαλικακι της Hagen οπως βλεπω,δεν ειναι ασβεστολιθικο,το εχω δοκιμασει πολλες φορες..αν βεβαια ειναι σταθερη η ποιοτητα ..
|
||||
|
||||
![]()
Μεσα στο νερο ετσι φαινεται,τελειως φυσικο..τα φυτα νομιζω δεν εχουν κανενα θεμα...
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη αυτο ειναι το χυμα που εχει το petsupermarket, δεν νομιζω πως ειναι της Hagen
|
||||
|
||||
![]()
Της Hagen ειναι Τακη,και γω δεν το ειχα προσεξει οταν το πηρα,αργοτερα το ειδα..αν προσεξεις τη φωτο το γραφει πανω στη σακουλα..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο project | apostolis.pan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 24-12-15 18:21 |
DIY CO2 project | Malawi Lover | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 78 | 16-01-13 18:30 |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |