|
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
A ρε Σταυρο , με 15 ευρω θα καθαριζες , τωρα καθεσαι και παιδευεσαι....
|
|
|||
|
|||
![]()
¶στα.... Το παρήγγειλα τώρα
|
|||
|
|||
![]()
αλλαγη σκηνικου....
εβαλα το γονο σε 60 cm ενυδρειο με αντισταση , αεροφιλτρο κ μικρο φιλτρακι με σφουγγαρι 300 lit/ωρα αλλα χαμηλωσα πολυ τη ροη. με την αρτεμια που παρηγγειλα ακομα περιμενω οποτε σημερα παρηγειλα και αυτο που ειπε ο Γιαννης και επρεπε να παρω απο την πρωτη στιγμη http://www.ydatinos-kosmos.gr/produc...-1&manufact=33
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρακι προσεχε μην στα τραβαει...
μεγαλουτσικο το ενυδρειο για τα γουστα μου ![]() αλλα αν ταιζεις αρκετα συχνα, πιστευω ολα καλα θα πανε. θα σου λυθουν τα χερια με αυτην την αρτεμια. την ανοιγεις και κατευθειαν ψυγειο / ταιζεις / παλι ψυγειο. |
|
|||
|
|||
![]()
...
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
ειχε ενα εξαρτημα που τραβουσε αερα απο σωληνακι και απο μπροστα εστελνε νερο με μπουρμπουλιθρα. με τον αναπτηρα ζεστανα το στομιο και το εκλεισα. οποτε τωρα στελνει νερο απο το σωληνακι του αερα. εβαλα και ενα ρυθμιστη οποτε ελεγχω τη ροη κ ειναι ισα να τρεχει..... το εχω μονο κ μονο να κανει λιγο μηχανικο φιλτραρισμα
Σταύρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavos : 06-01-16 στις 22:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εύχομαι εδώ να πάνε τα πράγματα καλύτερα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οκ , αλλα το νερο μπαινει απο τις γριλιες του φιλτρου , εχε το νου σου μην ρουφηξει κανενα εκει και κολλησει,
γιατι μου εχει συμβει και σε φιλτρακι 200 λ/ω, που ηταν και ντυμενο με τουλι. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
flukes υπαρχουν παντα και παντου.... εγω εχω σιγουρα
Σταύρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavos : 06-01-16 στις 23:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ο μπαμπας τι κανει??? πρεπει να παραγγειλουμε αυτο..... ειναι εμαθα πολυ καλο http://www.vetark.co.uk/Shop/Aquariu...-tapeworm.aspx http://www.absolute-koi.com/subcat2073.html
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μόνο το 2ο κάνει το πρώτο θεραπεύει μόνο σε ζεστο νερό. Βγήκαμε απο το νοσοκομειο ![]() ![]() Κάνε και καμία ενημέρωση για την λίμνη ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννητουρια | GIORGOSKARA | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-10-09 22:19 |
ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ (apple snails) | ronjones | Σαλιγκάρια | 3 | 26-06-09 19:53 |
Εχθες ειχαμε γεννητουρια | eon123 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 08-06-08 15:33 |
ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ....! | moudi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 03-05-07 22:35 |
γεννητουρια | manolo | Malawi | 3 | 11-04-07 12:09 |