|
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη βάζεις κουνουπίδι στην DIY τροφή?
Εγώ σκεφτόμουν να το αποφύγω λόγω των αερίων που δημιουργούνται οταν διασπάται.. Βέβαια στα ψάρια μπορεί να μην ισχύει το ίδιο αλλα για καλό και για κακό το αποφεύγω |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Κώστα βάζω, ζεματισμένο, όπως όλα τα λαχανικά.
Βάζω αρακά, κουνουπίδι, σπανάκι, καρότο , πιπεριές που τα ζεματίζω, μαρούλι φρέσκο, φακές καλά βρασμένες , και πολύ ελαφρά βρασμένο ψαρί, στο μουλτι όλα αυτά με λίγο βρώμη, σουσάμι , αλεύρι , κορν-φλαουρ, γλυκιά πάπρικα, φρέσκο σκόρδο και αυγά, και μετά ψήσιμο στο φούρνο , ψιλοκόβω με μπαλτά και στη κατάψυξη και ταΐζω. Με όλα αυτά τα υλικά γεμίζω 3-4 ταψιά με πάχος ένα δάχτυλο περίπου πριν το ψήσιμο. Μη με ρωτήσεις ποσότητες, με το μάτι και ότι έχω στο ψυγείο ή στο ντουλάπι ![]() Εδωσα μια φορα λίγο του Σπύρου να δωσει στα δικα του , και οταν τον ρώτησα αν το έφαγαν μου ειπε , δεν το έφαγαν, το ρούφηξαν ![]() Το καλοκαιρι προσθετω στο ταισμα και ωμο γαυρο κατεψυγμενο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και τα αυγα?μαζι με κροκο η οχι?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε, καθε μέρα αυτη τα ταιζω, που και που τους δινω σκετο αρακα,
και τα αυγα ολοκληρα, με το κροκο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rio 180 Πιθανό πρόβλημα??? | sakis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-08-12 18:04 |
Πιθανό πρόβλημα με διακοσμηση από σκελετό αχινού; | nkarytia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 09-05-10 19:22 |
Πιθανό πρόβλημα; | Vasilizzz | Bettas | 8 | 08-03-06 01:33 |
Πιθανό πρόβλημα στο ξεκίνημα | jimbardis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 23 | 01-10-05 09:09 |
Πιθανό πρόβλημα με Dropsy. | Βασίλης | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 30-10-04 01:50 |