|
|
||||
|
||||
![]()
Coarse ,extra coarce ειναι η κοκκομετρία Νίκο
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΩΣΤΑ!
![]() ------------------------- ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!πηρα πριν απο λιγο τηλ στο charterhouse για να δω που ειναι η παραγγελια μου και το σηκωσε το τηλ ενας ελληνοκυπριος ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 04-01-16 στις 14:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 14:46 |
|
||||
|
||||
![]()
χωρις να εχω πειρα μου φενεται οτι κατι τους χτιπησε!!! κριμα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
από το ιδιο μαγαζι και οι δυο,απο την ιδια παραλαβη με διαφορα μιας εβδομάδας στο ενυδρειο μου μεσα! ------------------------- παντως δεξια & αριστερα μαθαινω ότι εκτος του ότι οι αστεριες είναι πολύ ευπαθείς(ακολουθησα κατά γραμμα και με επιτυχια την εισαγωγή τους στο ενυδρειο) είναι και "λαχειο" στην προσαρμογή & παραμονή στο νέο τους χωρο .........ας μου πουν οι εμπειροι τι λαθος κανω.... ------------------------- κωστα αυτό πρεπει να παρω?http://www.aquapro2000.de/en/Water-C...lon::8539.html και αυτή την συσκευασια η' την άλλη που εχει 115ευρω ![]() ------------------------- εβαλα χρονοδιακοπτη τελικα!(θελω να πιστευω προσωρινα).... αντε να δουμε ποτε θα γινει το φωτιστικο...... ![]() με το φως αυτό νιωθω ότι θα πεταχτει κανενας δισκος & κανενα κοπαδακι με νεον ![]() ------------------------- καλησπέρα παιδια!νεες μετρήσεις αμμωνια 0 no2 0 no3 4 kh 8.9 ασβεστιο 420 μαγνησιο 1380 επανηλθε με αγριες διάθεσεις η καφε αλγη που πλεων απλωνεται ομοιομορφα σε όλα τα κομματια του ν.βραχου(εχω 8ωρες φως) ενώ ο ζ.βραχος νομιζω ότι εχει αρχισει και περνει πιο βαθια χρωματα από αυτά που ειχε!δεν ξερω μπορει να είναι και ιδεα μου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 05-01-16 στις 22:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Το μαγνησιο βοηθαει την κοραλινη που ειχε ο ζωντανος βραχος. Μαλλον ειχε ξεθοριασει επιδι ηραν πολυ χαμηλα.
για την καφε κανε υπομονη. μαγνησιο αλλη μια φορα και σταματα καλα θα εισαι. τωρα ετοιμασε ριακτορα με νεκρο να αρχισει το πανηγηρι.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για την καφε αλγη υπομονη ναι. λοιπον εχω ριξει 1κιλο συνολο ανθ.μαγνησιο σε 4δοσεις σε διαστημα 7-8ημερων,ετσι με 1κιλο συνολο ανεβηκε απο 1080 πηγε σε 1380 δηλαδη 1κιλο=300ppm μαγνησιο!σωστα η' κανω κατι λαθος? ------------------------- ο ριακτορας ταξιδευει ηδη ερχεται.....ειναι καπου στο βελγιο απο οτι ειδα ![]() ------------------------- σημερα πρωι ειδα την γαριδα να εχει αλλαξει κελυφος!ωραια πραγματα λεμε.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 06-01-16 στις 14:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |