|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πανακριβα βγαινουν με τα μεταφορικα θα παραγγειλω απο το ebay με τα ιδια λεφτα 3 αντι για 1 απο εδω
------------------------- μηπως μπορεις να μου πεις για αυτο το ρελε που ειπες πιο πανω μηπως κανω καμια κατασκευη με την πλακετα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paraskevas : 03-01-16 στις 17:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτον ξερω http://www.ebay.com/itm/1-x-OMRON-MY...UAAOxy4c5RyBh0
με αυτη τη βαση http://www.ebay.com/itm/140826405027...%3AMEBIDX%3AIT
|
|||
|
|||
![]()
Αν στρίψεις από Πειραιώς στην Ιερά οδό έχει 3.4 μαγαζιά για εστίαση,έχει αντιστάσεις για μποιλερ κ για το θεμα σκουριάς δεν πέζει στα δύο χρόνια.
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτα τα 2 κουμπωνουν και πια ειναι η δουλεια τους?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι , το 1ο ειναι η βάση και πανω σε αυτη κουμπωνει ο ρελε. Ετσι αν χαλάσει ο ρελε , τον αλλάζεις . Αυτος ο ρελε δεν ειναι και ο καλύτερος, εχω 5 απο αυτους, και τακτικά τους ανοιγω και καθαριζω τις επαφες, κινεζιες δηλαδή.
Για αυτο πάρε απο εδω , φθηνοί ειναι. δες και αυτον https://www.emimikos.gr/SRU-12VDC-SL-C/ Πως δουλεύουν τώρα οι ρελεδες. Εχουν απο 4 έως πολλές επαφες αυτός έχει 5 επαφες ![]() δες τωρα πως συνδέονται ![]() στα κόκκινα συνδέεις τα 12V , αν δεν το γραφει , δεν ειναι απαραίτητη η σειρα θετικό/αρνητικό. Στο μπλε συνδεεις τη φάση, και στο άλλο μπλε η φάση θα παει στον θερμαντηρα, το ουδέτερο θα παει στον θερμαντηρα απο τη πριζα. Δηλαδη κόβεις το καλώδιο της φάσης , και συνδειες το 1 καλώδιο στη μία επαφή και το άλλο στην άλλη. Το πρασινο ειναι αν θες να κόβεις το ρευμα και όχι να στέλνεις. Ο άλλος απο το ebay έχει 8 επαφες , μπορει να συνδέει 2 διαφορετικά κυκλώματα δηλαδή
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη είσαι μεγάλος ΤΈΛΟΣ
στην έκλεψα και γω την ιδέα Ευχαριστω ![]()
|
|||
|
|||
![]()
η αντισταση του θερμοσίφωνα ειναι 6000watt δεν μπορεις να τη συνδεσεις στη μπριζα. θα πρεπει να συνδεθει με 6αρι καλωδιο στον πινακα.....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μεχρι 10Α (2200W) δεν χρειάζεται τόσο χοντρο καλώδιο, δες ενα πιστολάκι για τα μαλιά που ειναι 2000W ή μια ηλεκτρική σκούπα , δες τι καλώδιο εχουν ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ο κλέψας του κλέψαντος
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεί να πάρει 1000 watt.Μέχρι τα 2500 δεν χρειάζεται καμία αλλαγή.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη και απορια με αναπλήρωσή νερου | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 26-11-09 19:55 |
συχνοτητα αλλαγων νερου | panosthess76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 24-11-09 15:01 |
αναγκαιοτητα αλλαγων νερου | orck | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 27-12-07 16:58 |
Τροποι αλλαγων νερου | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 18:31 |