|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κατο μονο εσυ εμεινες με υβριδικο ξυλινο ενυδρειο...
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια.σημερα το πηρα και εκανα λιγη δουλεια.λιγο καθαρισμα λιγο στησιμο.μια ερωτηση.το φωτιστικο του εχει τ5 λαμπες θαλασσινου.θελω να βαλω λεντ.να παρω τ5 λεντ η να βαλω λεντοταινια?και τι λαμπες να βαλω?λευκο θερμο.Α,εχει πανω 5 λαμπες.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλορίζικο και καλόγεμιστο να ειναι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχει φωτιστικο θαλασσινου??? κανε το ένα fish only παιδι μου να γουστάρεις...
![]() ![]() ![]() καλογεμιστο!
|
|||
|
|||
![]()
Μπα.εγω ειμαι στην αφρικη.
Αλλα θα μου πει καποιος για τις λαμπες? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα τις χρειαστείς και τις 5 λάμπες. Δεν ξέρω αν ανάβουν χωριστά αλλά θα πρότεινα να κρατήσεις μια μπλε του θαλασσινού και να βάλεις μια με άσπρο ψυχρό ή βάζεις Τ5 λεντ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το εχω βαλει να δουλεψει.θα το κανω σε λιγο αλλα πρεπει να αναβει χωριστα.δεν τις κραταω αυτες οτι φως μπαινει στο ξενοδοχειο πρεπει να ειναι λεντ.θελω να παρω μια πιστοποιηση.και θελω μονο λεντ.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πολλοι αφρικαβοι κοιτανε τα fish only. Ας κανει ο μητσος το αφρικανικο να ειναι κομπλε και καποια στιγμη θα το κανει και fish only!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο ξενοδοχειο ποτε.στο σπιτι μου reef.στο εχω ξανα πει.ασε που τωρα που το καθαριζω και εχω φαει στην μουρι την βρωμα του reef.,θα το σκευτω πολυ καλα πριν το κανω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και Τ5 να βαλεις ,θελει καποιες μετατροπες αφου πρεπει να αφαιρεθουν τα ballast..
|
|||
|
|||
![]()
Αλλο θεμα τωρα.το σαμπ που εχει ειναι, ρεεφ.εβγαλα λοιπον τα μεσα χωρισματα.οι διαστασεις του ειναι,75μηκος 49 πλατος κ 45υψος.πως να βαλω τα νεα.?
------------------------- Αφου πανω εκει θα μπουν τα λεντ τ5.γιατι να τα βγαλω.εκτος κ αν κατι λεω λαθος.δεν τα παω καλα με τα ηλεκτρολογικα.σορρυ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 05-01-16 στις 17:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
ενυδρειο-ξενοδοχειο... | thanasis76 | Malawi | 7 | 24-10-10 21:48 |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |