|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δευτερα θα παρω και το κιτ τεστ της API και seachem prime γτ εκανα 2 αλλαγες με το βαρελι προετοιμασιας απλα με αεραντλια μεσα χωρις Prime...και απλα αυξησα την τροφη μπορω να πω.. αυτες ειναι οι αλλαγες στην ρουτινα μου..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το παρατήρησα στα δικά μου χρυσόψαρα όταν ήταν μικρά το φτύνανε δεν κανει για νεαρά χρυσόψαρα , υπάρχει λόγος που οι περισσότερες τροφές για χρυσόψαρα είναι μπαλίτσες. Εγω την πάιρνω αυτη την τροφή αλλα την σπάω με ένα γουδί σε μικρότερα κομμάτια για να την ταίσω . Οπότε άν είναι αυτό που φαντάζομαι , καραντίνα , αλάτι σταματάς το φαί μόνο ζωντανή τροφή και αν δεν το φαεί δεν επιρεάζει το νερό και ο θεός βοηθός .... Καλή επιτυχία και Καλή χρονιά Λουκά .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στην καραντίνα που θα βάλεις το ψάρι να το ταίζεις μόνο ζωντανή τροφή για να μην επιρεαστούν οι παράμετροι και αποκτήσεις δευτερογενή λοίμωξη. ¶ν δώσεις π.χ. γεωσκώληκα και δεν φάει δεν επιρεάζεται το νερό.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Όχι ζωντανή τροφή σου λέω βρε , που να μπορεί να ζήσει μέσα στο νερό .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα με ικ | nikolas79 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 18 | 24-01-15 22:32 |
Πρόβλημα με PH | Pitsiovic | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-04-13 01:32 |
Πρόβλημα "μη κατάποσης" τροφής και όχι μόνο. | maneni | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 14 | 25-02-12 17:00 |
Πρόβλημα με CO2. | fh84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 21-01-10 21:25 |
Πρόβλημα με το CO2 | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-12-04 19:56 |