|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Στην μεγάλην είχε ς 7 χωρίς θέρμανση δηλαδή;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 00:48 |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Γρηγόρη αλλά πάνω απο τον πολυεστέρα έβαλα και διπλό ναίλον το πιο παχύ σε mm που βρήκα , και δεν μπαίνει μέσα αέρας
![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 00:49 |
|
|||
|
|||
![]()
Αρτεμισία χωρίς θέρμανση που γλιτωσες τον πάγο μέχρι τώρα, μάλλον οφείλεται στα πολλά!λίτρα και την μεγάλη θερμοχωρητικότητα του νερού.οπως σόου έγραψα χωρίς θέρμανση, το σκέπασμα απλά σου καθυστερεί τον πάγο. Όλα αυτά στα γράφω από την εμπειρία μουνστανθερμοκηπια λόγω δουλειας. Στη Γερμανία όπως γραφείς πουντις σκεπάζουν, δεν τις θερμαίνουν οοωςεσυ τώρα;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 00:49 |
|
||||
|
||||
![]()
Οι περισσότεροι απο ότι γράφουν στα δικά τους φόρουμ δεν μπορούν να βάλουν heater επειδή έχουν μεγάλες λίμνες και θέλουν πάνω απο 2kw/ ώρα οπότε κατασκευάζουν σκέπαστρα και δεν παγώνουν .Βέβαια άλλαξα θέση και στην αεραντλία και έχω καλή ανατάραξη σχεδόν παντού και είμαι αισιόδοξη Γρηγόρη δεν νομίζω να παγώσει φέτος .
![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 00:49 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα Λιμνη | MIXALIS CYPRUS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 181 | 07-10-11 20:51 |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
H ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 10-05-11 21:13 |
βαρβαρο στρωσιμο αναγκαστικα!τι ψαρακια μπορω να βαλω να αντεξουν?? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-09-10 04:17 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |