|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και υπάρχουν κιχλίδες που θέλουν μαλακό νερό(εγώ κατάλαβα τι θέλεις
![]() το μόνο εύκολο να το κάνεις σκληρό. Κάνε μια μέτρηση να δούμε που είναι. (σιγά να μη σε χάναμε από πελάτη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα κανω αλλα ξερω απο την πισινα οτι ειναι μαλακο.απο πελατη δεν με χανετε....και για πες εσυ που ξερεις.τι ψαρια μπορω να βαλω σε αυτα τα λιτρα.αν υπαρχει καποιο λινκ να δω.να αρχισω να ψαχνω.
|
|
||||
|
||||
![]()
τι διαστασεις εχει το ενυδρειο?μαλαουι θα το κανεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
165χ58χ55.δεν ξερω ακομα που θα παω.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού έχεις μαλακό νερό, εγώ θα έβαζα δίσκους
![]() ![]() αλλά αφού θέλεις σκληρά, θα έβαζα Malawi mbuna http://www.cichlid-forum.com/profile...gory.php?cat=2 ή Tanganyika tropheus http://www.cichlid-forum.com/profile...ory.php?cat=15 ή τα "θηρία" που αρέσουν στον φίλο μου από πάνω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() καταστροφη ![]() ![]() η αληθεια ειναι οτι με τετοιο ενυδρειο μπορει να βαλει οτι του αρεσει οποτε ας τα δει και αποφασιζει.. |
|
||||
|
||||
![]()
μη με παρεξηγείς....αφού έβαλα τις φατσούλες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω να σας πω την αληθεια θα ηθελα να εβαζα νανο κιχλιδες.τις λαυρευω.αλλα ξερω οτι δεν αξιζει.οποτε να σας περιγραψω περιπου πως το φανταζομαι..αρκετα ψαρια με κινηση παντου.να τα βλεπουν και να γουσταρουν.με χρωματα,
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι βρε το καταλαβα!σιγα μην αλλαξοπιστησεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Neolamprologus similis , Neolamprologus leleupi, Altolamprologus calvus Yelllow, Cyprichromis leptosoma "Mpulungu
καπου ειδα αυτο το ενυδρειο.τι λετε? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
ενυδρειο-ξενοδοχειο... | thanasis76 | Malawi | 7 | 24-10-10 21:48 |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |