|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ενα τετοιο ειχα για αλλαγες νερου 60 λιτρα και αυτο κ μια μερα πλυμμηρισα (εσπασε κατω στα ξαφνικα) παλι καλα που δεν μπηκαν τα νερα στο διπλα διαμμερισμα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω το φοβομουνα λογω κατασκευης και για αυτο πηρα βαρελι.εχει ενας στο αιγαλεω στη θηβων 200 λιτρα με 27 ευρω..τουμπανο αγορα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείς το κλασικό,το πορτοκαλί;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για καραντινα δεν κανει το βαρελι.
samla ειχες ή κατι σαν αυτο? Γιατι αυτο που εχω δεν καταλαβαινει τιποτα. Λυγιζει απο το πολυ νερο μεν οπως φαινεται και στις φωτο, αλλα δεν σπαει. Και το τραβολογαω και δεξια αριστερα συνεχως.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο αυτο που λεει ο Τακης!το ξερω οτι δεν κανει για καραντινα.κι εγω το τετραγωνο εχω απο τα ικεα για τετοιες περιπτωσεις.απλα για την αλλαγη νερου το ειπα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα πλαστικά δοχεία μια χαρά κάνουν την δουλεια τους για καραντίνα ή θεραπεία
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Για φίλτρο εγώ σε καραντίνες κάνω bakki shower χρειάζεσαι μια αντλία , 2 ζαρτινιέρες πλαστικες ,σφουγγάρι , ελαφρόπετρα και τρυπάνι για να ανοίξεις τρύπες στις ζαρτινιέρες ![]() ![]() Υ.Γ. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεσαι και αεραντλία ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεγάλο Φίλτρο σε μικρό ενυδρείο! | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-02-12 22:20 |
Φίλτρο για μικρη καραντίνα | Sandrea | Αρχάριοι γλυκού νερού | 39 | 24-12-11 08:50 |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Μικρό ενυδρείο 20 λίτρων και εσωτερικό φίλτρο | endymion | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 09-06-10 03:38 |
Μικρό εξωτερικό φίλτρο | lion | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 14-03-08 14:22 |