|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια που αναφέρθηκαν τα Ζ.nerite, με είχαν παιδέψει πολύ δυο που ειχα.. Κάθε τόσο κάτι τα έπιανε και έκαναν βόλτες εκτός ενυδρείων. Τα μάζευα και τα ξαναέβαζα... Κάποια στιγμή χαθήκαν και τα ανακάλυψα μετά από πολύ καιρό έξω ψόφια... Αν δεν βάλεις καπάκι, μη βάλεις Ζέμπρες...
Γαρίδες αν θέλεις, έχω να σου δώσω όταν το ετοιμάσεις... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νίκο σε ευχαριστώ παρά πολύ ![]() ![]() ![]() ------------------------- Aύριο ![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 30-12-15 στις 18:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μολις έρθουν κανε μια τεραστια αλλαγή και μετα προσαρμογη στις γαριδες μεινει το φάρμακο τουλάχιστον 24 ωρες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πλανάρια ΤΕΛΟΣ
![]() ![]() Καινούρια αρχή με Sakura red ![]() ![]() ![]() Y.Γ. Η μία ή ξέβαψε απο το άγχος και το πολύ κρύο ή είναι μαϊμού sakura red χαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ήρθα σπίτι μετά απο μια δύσκολη μέρα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμάσου να γεμίσει
![]()
|
|