|
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
προετοιμασια για koi σε μερικα χρονια.....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντε βρε παραπονιάρη
![]() να δω τι θα τα κάνεις τόσα ψάρια, αυτά δεν είναι λίγα, ειναι πολλά, πάρα πολλά, άλλοι 2-3 καταφέρνουν και κανουν το σταυρό τους, μια χαρα τα πηγες . Αντε αρχισε να δίνεις απο τωρα, γιατί για όλα αυτα θες 10 λιμνες σαν και αυτη που εχεις ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τακη ας μεγαλωσουν να γινουν ψαρια και θα τα μοιρασω.....!!!!!
![]() ας καταφερω να τα κανω ψαρια πρωτα κ το μετα ειναι ευκολο..... εχει μια βδομαδα που παιδευομαι και δεν μπορω να βγαλω αρτεμια..... εχω αγορασει αυτη http://aquaclubdesign.com/o.s.i.-artemia-food-11.5-g.html απο περσι ειναι ανοιχτη στο ντουλαπι. η αληθεια ειναι οτι μια φορα που δοκιμασα οταν την ανοιξα δεν ειχα μεγαλη επιτυχια..... μετα απο 3 μερες καλοκαιρι βγηκαν ελαχιστες..... θελω να δοκιμασω καποια αλλη δοκιμασμενη... εχεις κατι να προτεινεις
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως μια φορα εφτιαξα της Sera οταν προσπάθησα να κρατήσω γόνο απο σκαλάρια, λιγο παιδεμα αλλά κάτι έκανε, και εγω την έκανα με το κόλπο με τη χλωρίνη, τελικα πάνω στο μηνα τα εχασα τα ψαρακια και δεν το ξαναεκανα
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε της jbl αν βρείς αλλά νομίζω έχει και έτοιμη σε βαζάκι γυάλινο (εταιρεία δεν θυμάμαι)
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Σταύρο χρυσοψαρο-breeder!
Αυτή την έχεις δει? http://www.igna.gr/index.php/eshop/t...mp-20gr-detail |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Την είδα... Αλλά λέει ότι δεν έχει ετοιμοπαραδοτη στο site αν και πήρα διαφορά χθες από Ελένη (igna).....
Παρειγγηλα και έτοιμη αποξηραμενη από ebay αλλά να δω πότε θα ρθεi @Τάκη τι είναι αυτό με τη χλωρινη ??
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχα σε 2 χρόνια για την ακρίβεια . Να σου πώ αν το αντέχεις κάνε το
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννητουρια | GIORGOSKARA | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-10-09 22:19 |
ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ (apple snails) | ronjones | Σαλιγκάρια | 3 | 26-06-09 19:53 |
Εχθες ειχαμε γεννητουρια | eon123 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 08-06-08 15:33 |
ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ....! | moudi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 03-05-07 22:35 |
γεννητουρια | manolo | Malawi | 3 | 11-04-07 12:09 |