|
|
||||
|
||||
![]()
Και αναρρωτιέμαι, λές τώρα τα 2 μικρά (που δεν είναι πλέον και τόσο μικρά...) που έφαγαν τα άλλα, όταν μεγαλώσουν να γίνουν egg- ή fry-eaters (να τρώνε δηλαδή τα αβγά ή τα μωρά μετά από κάθε γέννα)...???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δε νομιζω,ειναι νομος της φυσης τα μεγαλα να τρωνε τα μωρα.....ακομα και στο ενυδρειο των γονιων να ριξεις μετα απο καποιες βδομαδες τα μικρα θα τ φανε...πιο πολυ επηρεαζονται απο τη συμπεριφορα του πατερα κατα την αναπαραγωγικη διαδικασια(π.χ. εχουν αναφερθει περιπτωσεις που οταν ο πατερας ετρωγε τα αυγα,οι γιοι μεγαλωναν και εκαναν το ιδιο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τον αρσενκό τον βλέπετε κάτω στην φοτό. η θυληκιά είναι χρώματος μπλέ και απο τα μικρά, απο τα οποία έχουν μεινει καμιά 15αριά περίπου και έχουν αρχίσει να φαίνονται τα χρώμματά τους, 3-4 φαίνεται να έχουν άσπρο χρώμα.!
όταν μπορέσω θα βγάλω φωτογραφία.! είμαι πολύ περίεργος να δώ τι θα βγούν.! |
|
||||
|
||||
![]()
ορίστε και οι φοτο.
τράβηξα και μια φοτο τις αρτέμιες και φαίνονται εδώ σε σύγκριση με το θερμόμετρο. |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα φαινονται τα μικρα και καλα-καλα ταισμενα.τι ηλικια εχουνε?
εχεις μαθει τι γονιδια εχει αυτη η γραμμη?π.χ. το ανοιχτοχρωμο θα μπορουσε να γινει yellow η opaque white.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία τα μικρά σου... καλή συνέχεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έχει 3 περίπου (έχει πολύ java moss και δεν μπορώ να τα μετρήσω) άσπρα αλλα το ένα είναι κάτασπρο τα άλλα φαίνεται να έχουν και άλλα χρώμματα. το ένα μάλλον θα μας βγεί opaque white.! θα δούμε. Παράθεση:
το πρόβλημα είναι ότι έχω πρόβλημα χώρου. μάλλον θα πρέπει είτε να ασχοληθώ με ένα είδος μονομάχων γιατί προσπαθώ να έχω απο όλα και δεν έχω που να τα βάλω. αυτήν την στιγμή έχω 16 ενήλικα και απο την γέννα καμιά 15αριά που θα θελήσουν σπίτι αύριο μεθαύριο και κάτι πρέπει να κάνω. απο αυτά που έχω τα 8 είναι αρσενικά. καταλαβαίνεται τώρα ότι γεμίσει το δωμάτιο γυάλες, βάζα και ενυδρεία.. σκέφτομαι να κάνω ραφάκια με μπετόσπιτα και να τα βάλω στον τοίχο και να κάνω κάποιο σύστημα για να κάνω εύκολα αλλαγές νερού, θα δούμε θέλει σκέψη . ρίχτε καμιά ιδέα εσείς που ασχολήστε και με τα ξένα φόρουμ αν ακούσετε ή δείτε καμιά καλή κατασκευή. |
|
||||
|
||||
![]()
οντως,το μεγαλο προβλημα με τις εκτροφες μονομαχων ειναι η ελλειψη χωρου...εγω αυτη τη στιγμη εχω περιπου 120 μωρα....
![]() το καλυτερο ειναι το dripsystem αλλα θελει πολυ χωρο και χρημα.... εγω αυτο που εχω κανει τωρα,ειναι να παρω ενα μεγαλο πλαστικο δοχειο απο πρακτικερ 65 λιτρων και να βαλω μεσα 3λιτρα μπωλακια(χωραει περιπου 6)ετσι εχω εναν θερμοστατη για ολα και το νερο που χρησιμοποιω για να το γεμισω το βαζω οταν αλλαζω νερο) κατα τις αναπαραγωγες μπορουν να εμφανιστουν χρωματα που φαινομενικα ειναι ασχετα με αυτα των γονεων.ομως στη γραμμη αυτη μπορουν να υπαρχουν πολλα γονιδια "κρυμμενα" που εμφανιζονται μετα πο συνεχεις επιλεκτικες διασταυρωσεις αδρφων μεταξυ τους,η γονεα-παιδιου.ο μονος τροπος να μαθεις τι γονιδια περιεχει η γραμμη ειναι ειτε ρωτωντας τον εκτροφεα ειτε διασταυρωνοντας και περιμενοντας τ'αποτελεσματα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ή κατι σαν και αυτο : http://reefcentral.com/forums/showth...hreadid=476407 Μπαινει και στον τοιχο οπως θελεις εσυ ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george : 02-01-06 στις 12:36 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ ... όχι άλλη απώλεια ! | crazyio | Bettas | 15 | 03-10-05 00:05 |
Όλα τα απαραίτητα στοιχεία μιας λίπανσης | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-06-05 23:11 |