|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ θα πάω να πάρω από κτηνίατρο και θα το κάνω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
απο κτηνιατρικα φαρμακα να ψαξεις πανακουρ, σε κτηνιατρο δεν ξερω αν βρεις και να ζητησεις 1 με 2 χαπια των 250 mg.
μην παρεις ολο το κουτι αδικα.. συνηθως δινουν χυμα. με 0,6 mg/l τα εχω εξαφανισει κι εγω σε γαριδαδικο.. Υ.Γ το ενυδρειο παει πολυ καλα, το ΄χεις με το aquascape , παρατα τις λιμνες κι αρχισε να στηνεις ενυδρεια ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να είσαι καλά βρε Γιάννη για τα καλά σου λόγια για το aquascape μου (ο θεός να το κάνει ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() εεεε βρε όλα τα στραβά εγώ τα κολάω ???? μα απο την αρχή ??
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 30-12-15 στις 16:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Και για να ξέρεις, αν είχαν πρόβλημα , και μετά το πανακουρ να τα έβαζες αφού είχες κάνει αλλαγή 400% και είχες και άνθρακα πάλι θα πέθαιναν. Τα nerite μπορεί να ψοφήσουν ακόμα και 6 μήνες μετά αφού έχεις βάλει πανακουρ γιατί είναι ευαίσθητα. Δηλαδή τώρα δεν μπορείς να βάλεις nerite, σε κανα χρόνο ίσως
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 30-12-15 στις 16:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ανθρακα να βάλω ή δεν είναι απαραίτητο?? θεραπεία έγινε ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μια που αναφέρθηκαν τα Ζ.nerite, με είχαν παιδέψει πολύ δυο που ειχα.. Κάθε τόσο κάτι τα έπιανε και έκαναν βόλτες εκτός ενυδρείων. Τα μάζευα και τα ξαναέβαζα... Κάποια στιγμή χαθήκαν και τα ανακάλυψα μετά από πολύ καιρό έξω ψόφια... Αν δεν βάλεις καπάκι, μη βάλεις Ζέμπρες...
Γαρίδες αν θέλεις, έχω να σου δώσω όταν το ετοιμάσεις... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νίκο σε ευχαριστώ παρά πολύ ![]() ![]() ![]() ------------------------- Aύριο ![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 30-12-15 στις 18:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μη βάλεις ανθρακα, ποτε θα ερθουν οι γαριδες ;
|
|