|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε φίλε , χαρά στο κουράγιο σου.
Αυτες οι κινήσεις και αντιδράσεις ανεβάζουν το χομπι πιο ψηλά
|
|||
|
|||
![]()
Το Aradol ήρθε σήμερα!
Εκανα 50% αλλαγή (πάντα με 0,3% αλάτι) με καλό σιφονάρισμα και έριξα την πρώτη δόση. Πέταξα και ένα driftwood που μου φαινόταν λίγο ύποπτο (είχε αρχίσει να σαπίζει και έπιανε διάφορες περίεργες βρωμιές πάνω). Το καημένο το ψαράκι βέβαια, όσο περιμέναμε το φάρμακο έχει ξαναγεμίσει με ancor worms (αυτή τη φορά είναι πραγματικά αμέτρητα), αλλά ελπίζω να κάνει δουλειά το aradol. Τώρα παρακολούθηση και βλέπουμε... ΥΓ: Μήπως είναι καλύτερα να μεταφερθούν τα τελευταία μηνύματα σε νέο θέμα, σχετικό με ancor worms; |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία , περιμένω νέα σου και εύχομαι όλα να πάνε καλά
![]() Και καλή χρονιά ![]() ------------------------- Επίσης ότι έχεις μέσα στο ενυδρείο βγάλε το , διακοσμητικά εννοώ .
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 06-01-16 στις 00:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Υπόψιν ότι σύμφωνα με τις οδηγίες θα κάνω άλλη μια αλλαγή 50% την 8η μέρα και επανάληψη του φαρμάκου τη 14η, για να πιάσω όλα τα σταδια του παρασίτου. |
|
|||
|
|||
![]()
Anchor worms vs Λιονταροκέφαλος: 0 - 1!
![]() Η θεραπεία με το Aradol τελείωσε επίσημα προχθές, με το ψαράκι ζωντανό και δραστήριο! Έχουν μείνει πλέον μόνο κάποια στίγματα/εξογκώματα (στα σημεία που ήταν φυτεμένα τα μεγαλύτερα από τα παράσιτα), αλλά ελπίζω ότι με τον καιρό (και το αλάτι που συνεχίζω και βάζω) θα φύγουν κι αυτά. Θα τον αφήσω μόνο του βέβαια για κανένα μήνα τουλάχιστον (για να δω μήπως υποτροπιάσει), αλλά μετά οργανώνομαι με καραντίνα και του φέρνω πάλι παρέα! Ευχαριστώ για την υποστήριξη! [Προς διαχειριστή: Νομίζω ότι θα ήταν βοηθητικό για συνχομπίστες με το ίδιο πρόβλημα αν μετακινούσαμε τα μηνύματα από το #31 και μετά σε νέο thread με τίτλο "Anchor worms"] |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσόψαρο με άσπρα στίγματα στα πτερύγια | George.GL | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 10 | 17-09-18 13:01 |
μικρά άσπρα σκουληκάκια | nitroqqq | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 28-03-13 01:55 |
Μικρό μου χρυσοψαράκι... | in the pond | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 15-06-09 19:00 |
Gripensis με άσπρα στίγματα και πρισμένο μάτι | Alex_Salonica | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 14-12-08 00:40 |
Μικρά άσπρα στίγματα σε Blue (Regal) Tang | Stathis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 14-04-04 04:15 |