|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το καπάκι έχει ήδη μπει απ την προηγούμενη Παρασκευή και μέχρι στιγμής πάει καλά, δεν έχω παρατηρήσει ακόμα υγροποιήσεις, δεν ξέρω αν υπεύθυνο γι αυτό είναι ότι δεν εφάπτει με το γυαλί αλλά μπορεί και μπαίνει αέρας από κάτω, μακάρι να συνεχίσει έτσι ώστε να μη μπω σε διαδικασία μετατροπής του. Επισυνάπτω φωτό στις οποίες φαίνεται η αύξηση του φωτός σε σχέση με τα led, πάνω είναι τώρα μία grolux και μία sera brilliant daylight στα 6000Κέλβιν η οποία έκατσε πίσω κι οι δύο με ανακλαστήρες. Θα θελα να μου πείτε τώρα τι κάνω με τη φωτοπερίοδο δεδομένου ότι έχω και gba μάλλον από υπερβολική λίπανση, εγώ προς το παρόν έχω τη grolux στις 7 ώρες και τη sera στις 3 ώρες και να αυξάνω σταδιακά, τι λέτε και πως προτείνετε να αυξήσω τη φωτοπερίοδο και τι στόχο να βάλω;
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψυξη σε juwel record 600 στο καπακι DIY (μπακαλιστικη εκδοση) | pigasosaek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 24-06-12 02:59 |
καπακι για ενυδρειο 15 λιτρων | ilias13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 09-05-11 12:17 |
κατασκευη καπακι για juwel record 60 | asteris_veroia | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 24-05-08 18:48 |
Καπακι Rio Juwel 400 | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 29-05-07 15:43 |
Καπακι Rio Juwel 400 | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 15-05-07 22:52 |