|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω μονιμο υδραργυρικο θερμομετρο μεσα για τσεκ .
Επισης εχω ρυθμιση τον θερμοστατη της αντιστασης ενα βαθμο πανω απο του κοντρολερ. Εχω δευτερο ηλεκτρονικο θερμομετρο για το νερο των αλλαγων και εβδομαδιαια γινεται με αυτο ενα τσεκ . Εχω αγορασει αυτον τον αισθητηρα απο ebay http://www.ebay.com/itm/151630743129...%3AMEBIDX%3AIT ....τον γνωριζεται ; Θα κανω την δουλεια μου με αυτον ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Αν δειχνει το ιδιο με τα αλλα θερμομετρα, μαλλον ειναι ΟΚ
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά απ την εμπειρία μου ως ψυκτικός βιομηχανικής ψύξης και χρήσης κατά κόρον όλων σχεδόν των ηλεκτρονικών ελεγκτών (stc, eliwell, dixell, lae, carell) αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όλοι θέλουν που και που να τους βγάζετε απ την πρίζα για ένα λεπτάκι ως restart. Μου χουν τύχει διάφορα όπως να κολλήσει ο ελεγκτής και να μη φταίει το αισθητήριο, να το κάνει μία φορά και μετά ξανά ποτέ, είναι διαόλια τα άτιμα. Εγώ για παράδειγμα κάθε Κυριακή που έχω τη ρουτίνα τον βγάζω απ την πρίζα και τον βάζω πάλι όταν τελειώσω για να μαι σίγουρος. Για αισθητήρες να διαλέγετε καλύτερα τους πλαστικούς τους μαύρους κι όχι τους μεταλλικούς για ευνόητους λόγους και να παίρνετε δύο τρεις να χετε για ώρα ανάγκης, 3 ευρώ έχουν περίπου δεν είναι και τρελλό το κόστος τους.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
stc1000 ξανά.. | KenJiNx | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-02-12 09:28 |