|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα τον προβληματισμο σου αλλα δεν μπορουμε να εκφερουμε γνωμη για ενα υλικο που δεν εχει συντηρηθει σωστα.πχ δεν μπορεις να πεις οτι ενα αμαξι δεν ειναι καλο εφοσον δεν εχεις αλλαξει ποτε λαδια!καταλαβες τι εννοω?
παντως σε ολη μου την πορεια στα ενυδρεια δεν αλλαξα ποτε την προτιμηση μου για το σιποραξ.και οπως ξαναειπα δεν μου ετυχε ποτε να φθαρει σε τετοιο σημειο οπως βλεπω στη φωτο σου.αρα γενικα τα υλικα σου ηταν τοσο μπουκωμενα που εκτος την ζημια που επαθαν αμφιβαλω αν εκαναν και σωστα τη δουλεια τους. γι αυτο πολλοι εδω μεσα λενε να βαζουμε ελαφροπετρα.κανει την ιδια δουλεια και κοστιζει μηδεν!!πιο πολυ σε συμφερει να βαζεις καινουρια παρα να την καθαριζεις καθε φορα.. ας ακουσουμε και καμια παραπανω γνωμη για την φθορα των υλικων οταν το δουν κι αλλα παιδια.. |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Επιτέλους μετά από 2 χρόνια | st@vros | Malawi | 10 | 24-05-2015 21:18 |
Νέο πρότζεκτ μετά από χρόνια | Δημητρης89 | Malawi | 11 | 14-01-2015 13:28 |
Νέο Ξεκίνημα μετά από χρόνια. | mixalhs89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 274 | 05-12-2013 12:08 |
Μετά από κάποια χρόνια επιστρέφω! | nkmyrtos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 13-03-2012 16:59 |
Πράσινο μετά απο 21 χρόνια | sarpijk | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 06-08-2010 11:08 |