|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας. Πείτε μου τι ψάρια θα μπορούσα να βάλω μαζί με τους δίσκους;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι δίσκοι στην φύση σαν κιχλίδες που είναι ζουν μαζί με θηρευτές. Τα ψάρια αυτά είναι συνήθως μεγαλόσωμα (20-70 εκ.) και ζουν όπως οι δίσκοι σε ομάδες (και εννοείται πως ομάδα ΔΕΝ είναι τα 8-10 ψάρια που βάζουμε στα ενυδρεία). Το μέγεθος των ενήλικων δίσκων φτάνει τα 20 εκ. Όπως καταλαβαίνεις... χρειάζεσαι λίμνη, για να κάνεις κάτι σωστό. Τα παραδείγματα που υπάρχουν στο διαδίκτυο είναι φτηνές απομιμήσεις... "εξυπνάδων" που αναπαράγονται. Ως εκ τούτου... οι δίσκοι με δίσκους μάλλον αποτελεί μονόδρομο... για αποφυγή προβλημάτων.- ΥΓ. Ωρέ Σπύρο... εσύ που είσαι linkάνθρωπΑς... βάλε στο παλικάρι το κείμενο μου, να διαβάσει και μερικές πληροφορίες παραπάνω.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Σπυράκο!!!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ledoταινία σε δισκάδικο | Tareki | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 15-06-15 14:01 |
Νέο Set up στο Δισκάδικο... | stanlee | Δίσκοι | 15 | 07-05-14 22:43 |
Να και το δικό μου δισκάδικο | mcxatz | Δίσκοι | 39 | 10-06-11 23:08 |
Δισκάδικο 400 λίτρα | andrikos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 29 | 26-05-10 21:17 |