|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
grindal (καλλιεργείς)
tetra diskus granules sera fd bloodworms (κατεψυγμενο σκουληκι). Oχι καθε μερα. sera vifrormo ταμπλετες (ασχετως αν ειναι για cory) (κολλα τη εσωτερικα στο τζαμι, πιεζωντας τη λιγο με το δαχτυλο) ocean nutrition discus flakes
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ!!! και σενα delta66(Σπυρο...νομιζω)
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και χρονια πολλά. Δοκίμασε την sera Granulate menu. Εχω 8 cardinals μαζί με άλλα ψάρια και μόλις την ρίχνω πιάνει από 1 μπαλάκι στο στόμα σχεδόν ο κάθε καρδινάλιος και την σκίζουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή η τροφή της sera φαίνεται καλή λύση, την έχω δει από κοντά σε pet shop αλλά δεν έδωσα σημασία.
Μπορούμε να έχουμε μόνο αυτό αντί για 3-4 ξεχωριστά κουτάκια; Θέλω να πω, περιέχει αυτά που χρειάζονται τα ψάρια; Σκέφτηκα και για grindal αλλά δεν μπορώ να βρω μπόλι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τροφή cardinal tetra | alexis cosmo | Διατροφή | 2 | 05-10-15 19:22 |
Neon Tetra ή Cardinal Tetra | ioannis_79 | Αμαζόνιος και περίχωρα | 16 | 25-11-14 22:57 |
Cardinal tetra με τι; | magman | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 06-08-10 13:57 |