|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι σιγουρα διαφορετικό και δεν γινεται με την ιδια συχνότητα, αλλα γίνεται, επίσης και το καλοκαιρι εχω παρατηρήσει στον δικό μου να κιτρινιζουν κάποια στιγμή φυλλα και να τα ριχνει, σαν να "ξεσταχιαζει". Καποια στιγμή σε αυτου του ειδους τα φυτά, τα φυλλα πεφτουν και φυτρώνουν νεα
|
||||
|
||||
![]()
Αναφερόμουν στην λίπανση, για το εποχιακό κιτρίνισμα οκ, αν και όπως το περιγράφει σαν σάπισμα μου ακούγεται. Μια φωτογραφία θα βοηθούσε
|
||||
|
||||
![]()
φώτο θα βάλω το πρωί γιατί τώρα είναι λίγο δύσκολα
η θερμοκρασία σταθερά στους 27 για τους μονομαχους. το ένα κλαδί έχει χαλάσει μέχρι την βάση του. Το άλλο στις άκρες των φύλλων του τα υπόλοιπα καταπράσινα ειναι |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() http://www.wikihow.com/Care-for-a-Papyrus-Plant Μην λιπαινεις , σε παρακαλώ , άν σου χαλάσει θα σου στείλω εγώ όσο θέλεις .
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο άτιμο φυτο απο τον παπυρο δεν υπαρχει, και να θες να τον χαλάσεις δεν χαλαει, για αυτο μην ανησυχεις, κάτι ξερω
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλά αυτό δεν είναι παπυρος είναι ολόκληρη βιβλιοθηκη
![]() ![]() ![]() τώρα που κιτρίνισε όλο να το κόψω από χαμηλά η να το αφήσω να πέσει μόνο του? Γιατί φαίνεται κίτρινο μες στην πρασιναδα ![]() ------------------------- Παράθεση:
θα βγάλω άκρη παντός. λίπανση δεν χρειάζεται καθόλου? τραβάει νιτρικά και μπορεί να τραφεί μόνο από εκεί? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexis cosmo : 21-12-15 στις 02:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |