|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα προτιμούσα να μη το ξεστήσω το μικρό, θέλω κάποια στιγμή να βάλω γαρίδες κι απλά περιμένω λίγο να μεγαλώσει η μος, απλά μου κάνει εντύπωση πως διαβάζω ότι με την τροφή ελέγχεται ο πληθυσμός τους, εγώ δεν ταίζω καθόλου από τότε που το έστησα όμως τα σαλιγκάρια αυξάνουν και μου έκανε εντύπωση. Θα κάνω το κόλπο με το καρότο ή αγγούρι που μου συστήσανε σε άλλο χώρο και σταδιακά θα προσπαθήσω να τα μειώσω και βλέπουμε.
|
||||
|
||||
![]()
Δύσκολα θα απαλλαγείς τελείως από τα σαλιγκάρια, γεννάνε συνέχεια και θα βρίσκεις μωρά συνέχεια, ή το ξεστήνεις και το καθαρίζεις ή επεμβαίνεις με φάρμακο για να ησυχάσεις μια και καλή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω κάτι, με τις σληρότητες πως τα πάνε τα συγκεκριμένα σαλιγκάρια; Εννοώ μιας κι έχω όσμωση αν μετατρέψω το νερό σε 100% όσμωση θα τους κάνει κακό λόγο κέλυφους; Δεν χρειάζονται νερό με σκληρότητες για να επιβιώσουν οπότε αν τους το στερήσω να εξαφανιστούν;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αλλα να εξαφανιστουν δεν το πιστευω
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το ενυδρειο ειναι για καραντινα η λογικη λεει να ειναι οσο πιο αποστειρωμενο γινεται χωρις φυτα χωρις βυθο χωρις τιποτα (προφανως και χωρις σαλιγκαρια).
Αν παλι ειναι για να γινει γαριδαδικο οπως ειπες (πολυ λιγα τα λιτρα και σχεδον αδυνατο να κρατησεις εκει μεσα σταθερες συνθηκες) τοτε μπορουν μια χαρα να συνυπαρξουν οι γαριδουλες με τα σαλιγγαρια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
3 γκαμπι σε 15λιτρο ενυδρειο | ολιανα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 30-03-11 00:18 |
15ΛΙΤΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | CHRIS_APOEL | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 04-02-11 16:54 |
15λιτρο Σπάρτακου | supermanx | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 13 | 23-07-09 11:22 |
Προταση για 15λιτρο. | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 02-01-08 11:22 |