|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το σαλιγκαρι που βλέπω ειναι Helena, αν θες να έχεις και άλλα σαλιγκαρια βγάλτο, αλλιως θα γίνουν μεζές, ειναι σαλιγκαρι δολοφονος. Ρώτα μήπως το θέλει κάποιος άλλος γιατι αρκετοι τα ψάχνουν. Εχω πιάσει στα πράσα τετοιο σαλιγκαρι να τρώει γαρίδα ζωντανή
Η Ludwigia σήκωσε τα φυλλα της γιατι την ειδε το φως ------------------------- Το ramshorn που ειναι δίπλα του, λίγα ειναι τα λεπτά του, αν δεν το έχει φάει ήδη
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 18-12-15 στις 14:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Τάκη
![]() ![]() ![]() ![]() Ουφ ενταξει είναι το ramshorn , να βρώ και τα άλλα , πολλαπλασιάζονται γρήγορα τα Helena ??
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 03-03-16 στις 15:31 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πολλαπλασιαζονται γρηγορα οπως αλλα ειδη, αλλα αν γεννησουν ακομη κι αν τα βγαλεις ολα, κατα διαστηματα μωρα συνεχως θα ξεφυτρωνουν απ το υποστρωμα τα οποια επιτιθενται σε πολυ μεγαλυτερα σαλιγκαρια.Το εχω παθει γ ιαυτο στο λεω..Ο Τακης μιλαει για γαριδα φαντασου...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα έβαλα εγω , αγόρασα κάποια φυτά και μάλλον ήταν μέσα και δεν τα είδα φτου
![]() Ευχαριστώ .
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 03-03-16 στις 15:32 |
|
||||
|
||||
![]()
Απο τα πιο ομορφα και χρησιμα σαλιγκάρια τα clea γι αυτο αλλωστε και πωλούνται, εγω εχω 6-7 σαλιγγαρια χρονια τωρα ουτε πολλαπλασιαστηκαν σε τρελα νουμερα ουτε τιποτα, βοηθανε στο να συγκρατουν τους πλυθησμους των λαθρεπιβατων σε λογικα νουμερα. Τα ραμσχορν δεν εχουν πολυ ωρα μπροστα τους εγω προσθεσα μια 10αδα ραμσχορνς και την δευτερη μερα δεν ειδα ουτε ενα ,μονο κελύφη, πρεπει να ειναι το αγαπημενο τους πιατο, αν δεν τα θες βαλε αγγελια σιγουρα πολλοί θα τα θελουνε
|
||||
|
||||
![]()
Απαπαπαπα δεν υπάρχει περίπτωση θα παρουν πόδι ...... Τα ραμσχορν θα ζήσουν ο κόσμος να χαλάσει η μαλλον το ενυδρείο
![]() ------------------------- Tέλος για τα helena ![]() ![]() Μου φαγανε 1 ramshorn , ξανα δεν θα το κάνουν ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 03-03-16 στις 15:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα Helena δεν έχουν εχθρούς, ίσως κανα παφερ να μπορει να τα φαει, και φυσικά κάποιο άλλο Helena
![]()
|
|