|
|
||||
|
||||
![]()
Αν εβαζα γαριδες η κατι αλλο αλγοφαγο θα κανα δουλια; Εχετε κατι να προτεινετε;
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα Κωστα
Δοξα τον θεο εχω περασει ολα τα ειδη απο αλγες μιας και εκανα λαθη στην δοσολογια λιπασματος. Tα ramshorn ειναι υπερκινητικα και θα βοηθησουν σε μεγαλο βαθμο σε καταπολεμηση μερικων ειδων αλγης και οχι σε ολες.Θα συνιστουσα να βαλεις(καπου ειδα οτι χαριζει καποιος συνχομπιστας). Ακολουθα την συμβουλη του φιλου στο να κοψεις τα φυλλα που δεν μπορεις να καθαρισεις και ακολουθησε την ρουτινα σου στην αλλαγη νερου. Δεν θα φυγει γρηγορα αλλα θα ελατωθει.Αν καπου κανω λαθος ελευθερα ας με διορθωσει καποιος/ια μιας και οτι γραφω πιο πανω ειναι καλοπροαιρετα παντα.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια( και σε οποια εθνικοτητα προτιμαει ). |
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο ένα πορτοκαλί ramshorn έχω, τα άλλα είναι τα μελανοειδή τουρμπάτα και κάτι φύσα, καραγκούνη κάπως έτσι τα λένε.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα ramshorn θα βοηθήσουν πολύ, μπορει και να την εξαφανίσουν.
Αν θυμάσαι Κώστα το δικο μου είναι ολη την ημέρα στον Ηλιο και δεν εχω ιχνος άλγης ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εκανα βλακεία τότε που μου τα πρόσφερες αλλά ντρεπόμουν να σου πω την αλήθεια να πάρω, που θα πάει κάτι θα κάτσει και θα βρω να βάλω, όσο για το ενυδρείο σου άστο, εσύ είσαι μια κατηγορία από μόνος σου σε άλλο επίπεδο χαχααχχαχχχα.
|
||||
|
||||
![]()
Ελά να σου δώσω βρε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η άλγη δε λέει να υποχωρήσει παρόλο που δεν έχω λιπάνει καθόλου αυτή τη βδομάδα, εν τω μεταξύ έχω πάνω το καινούριο diy καπάκι που έχει δύο λάμπες, η μία είναι η grolux κι η άλλη η sera brilliant daylight κι οι δύο είναι στα 30 watt με ανακλαστήρα σύνολο δηλαδή 60 watt στα 100 λίτρα με ύψος 35 εκατοστά οι λάμπες απ το βυθό. Τι έχετε να μου προτείνετε ως προς τη φωτοπερίοδο; Εγώ αυτή τη στιγμή έχω τη grolux να ανάβει 6 ώρες και τη sera 4 ώρες απλά η sera ανάβει μία ώρα μετά τη grolux και σβήνει μία ώρα πριν απ αυτή. Τα φύλα που λέτε είναι αδύνατον να τα κόψω, θα καραφλιάσω όλο το φυτό, επίσης έχει πιάσει και στο πλαστικό απ το φιλτροκούτι, στο αισθητήριο και στα κλαδιά της ρίζας, δε λέει να φύγει τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα, μήπως θα πρεπε καθόλου να κάνω μία συσκότιση; Δεν ξέρω όμως πόσο θα πρέπει να είναι αυτή.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτισμος-ποιες ωρες της ημερας? | leda | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 01-11-12 09:11 |
Ποιες θεωρειται καταληλες ριζες για aquascape? | nikosn | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 06-12-11 21:13 |
Ποιες ψαρουκλες ειναι αυτες? | eimaste aR21rwstoi | Αναγνωρίσεις ειδών | 7 | 06-11-11 13:09 |
ποιες γαρίδες αναπαράγονται εύκολα; | xristosss | Γαρίδες | 6 | 15-07-11 22:31 |
Ποιες βιταμινες? | kill_bill | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 26-06-08 01:38 |