|
||||
|
||||
![]()
ωραιο το νησακη δεν μπορω να πω αλλα μια ερωτιση εχω, δεν εχεις σκοπο να βαλεις κοραλια στον αραγωνιτη?? θα χορεσουν η μηπος να αφισεις και λιγο χορο? δεν ξερω απλα προσοπικα παντα μου φενετε οτι εχει πολυ βραχο. η αποφαση φυσηκα ειναι δικησου!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 14:14 |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΨΟΓΟ!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε να σε δουμε να στοκαρης τωρα!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω μιχαλη!
![]() ------------------------- θα γινει πανικος! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 15-12-15 στις 09:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
σε παρακολουθώ καιρό τωρα με ενδιαφέρον.
Μπραβο για την ολη προσπάθεια. Γιατι δεν βαζεις ακομη 2-3 ποντους νερό να μην φαινεται η σταθμη? Αργοτερα με τις εξατμίσεις και τις αναπληρώσεις θα μαζέψει άλλατα στο σημείο της στάθμης και θα ειναι άσχημο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- καλησπερα!μετα τα 2κλοουνακια εκλεισα και μια γαριδα πεπερμιντ..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 15-12-15 στις 12:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ασσ ρε της γαροδες και βαλε ψαρακια πεπερμιντ μονο αμα βρεις απαιζιες!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
κανονιστε για καφε οπως ειμαστε για σπιτι!
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 15-12-15 στις 13:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 14:15 |
|
|||
|
|||
![]()
εχεις δρομο ακομα...
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΥΤΟ δεν ειναι δρομος,ειναι η "autobahn"...........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To δέμα σου ταξιδεύει!!!
Με το καλό και χωρίς απώλειες! Προσεκτικά χάρις πολλά πολλά θα είσαι κομπλέ! |
|
||||
|
||||
![]()
σουπερ!να σαι καλα σακη.......και καλες θαλασσες
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν πιστευω να του στέλνεις ψάρι....?
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω τι δεμα σου εστηλε αλλα οτι και νανε καλο θα ειναι!!!!
Καλοριζικο-α ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι εχει αυτος ο βραχος και πηγε για πεταμα; Εχω βγαλει τα ματια μου!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ετσι ειναι δυσκολο και να εχει να φανει! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρα πιθανοτατα δεν εχει τιποτα. Σωστα; Βλεπετε κατι; Γιατι τον πεταξε;
|
|||
|
|||
![]()
Οχι δεν το πεταξε! οι πηθανοτητες ειναι ισες! σου ειπα πος θα ειχε περισοτερες πιθανοτητες!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω στειλει γυναικα για παραλαβη ![]() ------------------------- εγω ακομα δουλεια απο τις 9,00το πρωι! ![]() σε λιγο παω σπιτι για να προλαβω την παραλαβη....... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 17-12-15 στις 23:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πες ... !!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Αντε Νικο βαλε φωτο γιατι ψιλιαζομαι οτι θα το παθω το εγκεφαλικο. Με τοσο καλη και οργανωμενη δουλια που εχεισ κανει πιστευω οτι οτι και να βαλεις θα διξει απιθανα!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον καλησπέρα!ηρθε το δεμα>τα κοραλια πρεπει να είναι μια χαρα!το τανκ ειχε κλαση λιγο πανω του.το αφησα λιγο σακουλα και το εριξα μεσα βαζοντας και λιγο νερο σταδιακα>με το που επεσε μεσα πηγε και κρυφτηκε πισω από το βραχο χαμηλα και δεν τοο βλεπω!εκλεισα τα φωτα και ειδομεν
![]() μακαρι να πανε όλα καλα για το ζωντανο! ------------------------- δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι είμαι με 16ωρες δουλειας και είμαι λιωμενος ![]() ------------------------- τι κανω τωρα παιδια από αυριο κιολας?? πια βηματα πρεπει να ακολουθησω? τι τρωφη θελουν τα κοραλια? κάθε ποτε ταιζω? να αγορασω τιποτα συμπληρωματα κτλ? βοηθειααααααααααααααααααα............. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 18-12-15 στις 01:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τρκφες μην παρεις για αρχη μονο ενα seachem reef plus . Για το ψαρι καμια καλη τροφουρα καλα θα ειναι. Ocean nutrition formula 1 και 2 |
|
||||
|
||||
![]()
Αρχικα προσεχε με το ταισμα!! σιγα σιγα και οχι ολα κατευθιαν.
Εγω θα πρωτηνα για αρχη να μην ταισεις κοραλια, μονο ψαρια (ποσα εχεις? μονο το ταγκ?) γιατι μπορει ολο αυτο το φορτιο της τροφης να μην το αντεξει το ενυδρειο. Πιστευω οτι τα ψαρια με τις φυσικες λειτουργιες τους θα βοηθισουν στην σταθεροποιηση της βιολογιας σου και του πλιθισμου των απονιτροποιοιτικων βακτιριδιων. Απο την στιγμη που θα γινει αυτο (καμια βδομαδα νομιζω ειναι αρκετη) μπορεις να αλλαξεις κατι... να βαλεις ενα ψαρι ακομα ή να ταισεις λιγο λιγο τα κοραλια, αλλα και παλι σιγα σιγα. Αλλα και στα-ο ψαρια που εχεις τωρα και σε αυτα σιγα σιγα το ταισμα οχι πολυ ποσοτιτα στην αρχη, μερα με την μερα μπορεις να αυξισεις λιγο και να καταλιξεις σε 2-3 μερες να δινεις οση τροφη χρειαζετε!! Οσο ποιο καλη τροφη παρεις τοσο λιγοτερα φοσφορικα θα αποβαλει στο ενυδρειο και τοσο λιγοτερος θα ειναι ο κυνδινος να αναπτιχθει αλγη Αυτα ειναι παντα πρωσοπικη μου αποψη και καλο θα ηταν να απαντισει και κανενας ποιο παλιος, απλα σου λεω τι κανω εγω ![]() Υ.Σ. εγω ταιζω ψαροτροφη Υ.Σ. 2 παρε και κανενα σαλιγκαρι (θα προτηνα τροχους το βλεπω ποιο δραστιριο απο τα τεκτους στο δικο μου ενυδρειο) Αντε ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν λεω και εγω εριχνα αλλα για αρχη ειναι πολυ κακης ποιοτητας αφηνη πολλα αποβλητα και γενικα δεν την προτηνω!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα!το ψαρι δεν το βλεπω πουθενα.....εχει παει από το βραδυ και εχει λουφαξει σε πλαγιαστει θεση οσο μπορω να δω από πανω (μονο από εκει φαινεται η ουρα)πισω μεταξυ αραγωνιτη και βραχου!
|
|
|||
|
|||
![]()
κοιμάται... από τα λίγα ψάρια που κοιμούνται σε πλάγια θέση...
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |