|
|
|||
|
|||
![]()
Προχθες παρελαβα μια 5αδα Multifasciatus και εγιναν οι απαραιτητες αλλαγες στα βραχια για την υποδοχη τους.
Ειναι ειδη μεσα δυο μερες και δεν εχει εμφανιστει κανεις ![]() Θα προστεθουν και αλλα σαλιγκαρια μολις βρω! |
|
|||
|
|||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 10-01-16 στις 20:28 |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τωρα τι να πω?οτι ειναι ονειρο?για σενα οχι αλλα για μενα ναι!!τον χωρο τον εχω αλλα απο βαρος φοβαμαι..εσυ σε τι οροφο το εχεις?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οταν το εφτιαξα ηταν σε νεοκτιστο διαμερισμα στον πρωτο οροφο αλλα ρωτησα πρωτα τον μηχανικο που εφτιαξε την οικοδομη και μου ειχε πει (για το συγκεκριμενο σημειο που ηθελα να το βαλω) αφοβα ακομα και για τα διπλα λιτρα-βαρος,τωρα εχω παει σε ισογειο.Αν μπορεις να βρεις τον μηχανικο της οικοδομης να τον ρωτησεις,ειναι ο μονος που μπορει να σου πει. |
|
||||
|
||||
![]()
μιας και εισαι σε ισογειο σου ευχομαι να κανεις ακομα μεγαλυτερο!!!!
εγω περιμενω απαντηση απο το μηχανικο πολυ συντομα γιατι ειμαι στο δευτερο οροφο.καπου στα 900-1000 λιτρα ειμαι ενταξει πιστευω.στα 3 μετρα μηκος.αλλα αμα βαλεις και βασεις και πετρες κλπ θα φτασει σχεδον 1,5 τονο. ευχομαι να το κανω τοσο ομορφο οσο και το δκο σου!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σου ευχομαι να το κανεις οπως το ονειρευεσαι!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 180 lt | Stefanos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 01-03-15 22:15 |
Κοινωνικό 2 | leandros69 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 30-08-14 09:39 |
Κοινωνικό... | johnjohn21 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 31-01-11 12:50 |
νέο κοινωνικό | mitsos1975 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 14-10-10 12:45 |
96 lt Κοινωνικό | Iann_is | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 22-02-08 00:51 |