|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο λεον
![]() ![]() το σαμπ τρεχει?βαλε καμια φωτο να χαζεψουμε και απο κατω... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι φιλε το σαμπ δεν τρεχει περιμενω τα ξυλα για να ντισω το επιπλο και δεν εχουν ερθει ακομα αλλα που θα παει?? θα ερθουν!!!
Μονο με εφτιαξε!!! ουτε στα ονοιρα μου!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια καλισπερα σε ολους και μια ερωτιση!!!
το ενυδρειο μου ειναι λιγο θολο, δεν εχω πιραξει τπτ και ο αντιφοσφορος που εβαλα ηταν καλα πλημενος. ξερει κανεις τι μπορει να συμβενει? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μηπως κατι ανακατευει την αμμο? κυκλοφοριτης κανενα ψαρι?
|
|
||||
|
||||
![]()
νεοσύστατο ενυδρείο...
εγώ το είδα αλλα δεν μπορώ να πω τι είναι. εχει λιγο κυανο, σε πολύ ανεκτα για την ηλικια του επίπεδα. τα συμπτωματα τησ θολουρας είναι οπτικα τουλαχιστον σαν bacterial blum https://www.google.gr/search?q=bacte..._AUIBigB&dpr=1 αυτο μου ηρθε στο μυαλό οταν το είδα. οποιος το εχει περασει η εχει πληροφοριες ας πει καμια γνώμη. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι Σακη ουτε ψαρι ουτε κυκλοφωριτης και ενα νασσαριους που εβαλα το εβαλα πριν απο λιγο οποτε...
απο ψαρια μονο 2 κλουνακια ειναι μεσα ετσι κι αλλοιος |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μονο στο μελι μου το χαλάτε λιγο .... χαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 18-12-15 στις 21:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μελι οσονούπω σακη...........προς το παρόν πικρομελο και όποιος αντέξει!!!!
αυτο που παρεθες αναφερετε και σε αλμυρό ετσι? αρα μια λύση θα μπορούσε να είναι το σκιμμερ, και τραβάει οργανικό φορτιο και οξυγονώνει το νερό. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |