Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Θαλασσινό νερό > Επιστήμη θαλασσινού νερού > Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-12-15, 23:26
gregkn73 Ο χρήστης gregkn73 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: komotini
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Sakis Papadopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
Κανε μια δοκιμη γξα κανενα χρονο να δουμε αποτελεσματα....
καλο θα ειναι αλλα μου φενεται πολυ δυσκολο με απλες σκονες....
Σάκη δεν σκοπεύω να σταματήσω τις αλλαγές ,ούτε σκοπός του θέματοςνα δείξει οτι δεν είναι σημαντικές. Εξάλλου αν δεις στο θέμα του νανοιυ μου, περισυ που λόγω χαλια καιρου δεν μπορεεσα να αλλαξω νερο για 26 μολις ημερες, κόντεψε να τουμπαρει το ενυδρειακη, χωρις να εχω θρεπτικα, και ακομη προσπαθω να καταλαβω γιατι!

αλλά αν κάποια ενυδρεία έχουν πολύ καλά αποτελέσματα χωρίς αυτές, να δουμε πως είναι δυνατόν, και να καταλάβουμε καλύτερα την χημεία των ενυδρειωννυφαλου. Εσυ πως εξηγεί αυτός ο Ινδονήσιος τα κατάφερε τόσο καλά χωρίς αλλαγές; Δεν σου δημιουργούνται πολλές απορίες στις οποίες θα ήθελες απαντήσεις; Σε εμένα προσωοπικα μου έκανε τρομερή εντύπωση!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-12-15, 02:32
Sakisdraminos Ο χρήστης Sakisdraminos δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Φίτζι,Σούβα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gregkn73 Εμφάνιση μηνυμάτων
Σάκη δεν σκοπεύω να σταματήσω τις αλλαγές ,ούτε σκοπός του θέματοςνα δείξει οτι δεν είναι σημαντικές. Εξάλλου αν δεις στο θέμα του νανοιυ μου, περισυ που λόγω χαλια καιρου δεν μπορεεσα να αλλαξω νερο για 26 μολις ημερες, κόντεψε να τουμπαρει το ενυδρειακη, χωρις να εχω θρεπτικα, και ακομη προσπαθω να καταλαβω γιατι!

αλλά αν κάποια ενυδρεία έχουν πολύ καλά αποτελέσματα χωρίς αυτές, να δουμε πως είναι δυνατόν, και να καταλάβουμε καλύτερα την χημεία των ενυδρειωννυφαλου. Εσυ πως εξηγεί αυτός ο Ινδονήσιος τα κατάφερε τόσο καλά χωρίς αλλαγές; Δεν σου δημιουργούνται πολλές απορίες στις οποίες θα ήθελες απαντήσεις; Σε εμένα προσωοπικα μου έκανε τρομερή εντύπωση!
Κοιτα απο αυτο το ενυδρειο που εβαλες το μονο που μου κανει ενυπωση ειναι τα ωραια κοραλια.
Γενικα και χορις να θελω να το παιζω εξυπνος εχω βρει ρουτηνες που μου τεριαζουν και μου αποδιδουν και πολι απλα δεν σκεφτομαι να αλλαξω.
Απο εκει και περα γιανα γονω και λιγο κακος δεν ξερουμε αν αυτο που γραφει το κανει επακριβως.

Τωρα για το θεμα του ενυδρειο με κατανωλης και χορις αλλαγες ακουγετε δυσκολο.
Θα μου ακουγοταν πιο λογικο ακομα και αν εβαζε φουλ οχνοστοιχεια γιατι ειναι και αυτα βασικα στην υγεια κοραλιων-ψαροων
Αλλα βαζοντας απλες σκονες εμποριου με χλοριουχα ασβεστιο-μαγνησιο και χορις αλλαγες και αλλες προσθηκες μου φενετε ακατορθωτο....
ισως ειναι τυχερος..... αλλα καλο ειναι να μην περιμενεις την τυχει να σου φερει αποτελεσμα.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-12-15, 01:23
Το avatar του χρήστη pagokoftis
pagokoftis Ο χρήστης pagokoftis δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Πάτρα
Προεπιλογή

Κι εγώ δεν το πιστεύω!! Όχι τουλάχιστον έτσι όπως το περιγράφει... Χωρίς τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία τα οποία μέσα σε 3 χρόνια, όχι μόνο έχουν καταναλωθεί πλήρως... δεν γίνεται να λειτουργήσει...
Έχω ξαναγράψει για γνωστό μου που έχει εντυπωσιακό reef 11 πλέον χρόνων και έχει μείνει περισσότερο από ένα χρόνο χωρίς αλλαγές νερού, αλλά έβαζε συμπληρώματα και αμπούλες προγραμματισμένα, που δεν θυμάμαι ακριβώς καθώς τι, καθώς τότε δεν ασχολούμουν με το χόμπι...
Θυμάμαι σίγουρα πάντως, οτι όταν άλλαζε μάρκα ενεργού άνθρακα (λογικά κοκκομετρία και είδος), άλλαζε και τον εμπλουτισμό του νερού με τα παραπάνω...
Είναι προκλητικός έτσι όπως γράφει τις ανύπαρκτες ρουτίνες του πάντως
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές