|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Και κάποιες φωτο!
|
|
|||
|
|||
![]()
¶λλη μια!
|
|
|||
|
|||
![]()
..και άλλη μια
Δυστυχώς δεν μπορω να ανεβάσω 2-3 μαζι γιατί είμαι απο κινητό ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κι άλλες φωτο σύντομα..
Η αληθεια ειναι οτι ταΐζω οταν είμαι σπιτι αν και εχω πάρει μια αυτόματη ταιστρα αλλα ακομη δεν την εχω βάλει σε λειτουργία. Θα προσπαθήσω να αυξήσω τα γεύματα πάντως! Όσο για το φιλτράρισμα εχω και στα δυο αρχικά το μπλε σφουγγάρι και στη συνέχεια εχω σύνολο 9 λίτρα substrat και πάνω πάνω υαλοβάμβακα και στα 2 Και οταν ταιζα κατεψυγμένη αλλα ποσό μάλλον και τωρα δεν ανέβηκε ποτέ καμία τιμή στις μετρήσεις Πιστεύω οτι παίζουν ρόλο και οι αλλαγες που δεν τις εχω αμελήσει ποτε |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια, αλλα για τα υπολοιπα ζωντανα η θερμοκρασια ειναι ψηλη.
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τον "από πάνω" και θα προσθέσω ότι... με τον διάκοσμο που έχεις φτιάξει απλά μειώνεις τον χώρο... οι δίσκοι ΔΕΝ εξυπηρετούνται/"καλύπτονται" σε κάτι, από αυτόν.-
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος θέλει να ασχοληθεί με δίσκους | dimitrislamprou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 07-01-16 22:24 |
Μια μικρή εισαγωγή στους Δίσκους | Tolis | Δίσκοι | 37 | 02-01-15 14:18 |
Γιατι δινουμε καρδια μοσχαριου (ή γαλοπουλας) στους δίσκους? | Tolis | Δίσκοι | 45 | 26-08-14 19:11 |
Εισαγωγή στους δίσκους | dimitris21 | Δίσκοι | 21 | 02-05-07 07:45 |
Ρίγες στους Δίσκους... από τι? | John T | Δίσκοι | 54 | 01-09-04 01:44 |