|
|
|||
|
|||
![]()
Jewel = Hemichromis lifallili
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειχα την εντυπωση πως Jewel=Hem.bimaculatus...
|
|
|||
|
|||
![]()
Hemichromis lifallili = Hemichromis bimaculatus (πιθανοτατα - επικρατει η θεωρια οτι τα περισσοτερα μεχρι τωρα διαφορετικα "ειδη" Hemichromis ειναι ενα και το αυτο) - επι του θεματος ομως, ολα τα ειδη Hemichromis εχουν την ιδια συμπεριφορα, οποτε συνυπαρξη με kribensis δεν ....
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχουν πολλά είδη Jewelfish και όλα είναι του γένους Hemichromis.
Μερικά από αυτά είναι τα Η. bimaculatus, Η. lifalili, Η. stellifer, Η. guttatus, Η. fasciatus, Η. elongatus. |
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχει συμβατοτητα ως προς τη συμβιωση αναμεσα σε jewel και κιχλιδες Malawi;Το ειδα προσφατα και μαλιστα σε tank of the month ξενης ιστοσελιδας και μου ηρθε καπως...
|
|
||||
|
||||
![]()
Tιποτα αμερικανακια θα την κανανε την πατατια!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Καμιά απολύτως.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαμπες για jewel rio 180.??? | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-05 14:33 |
λαμπες για jewel 200 λιτρων... | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 05-10-05 14:15 |
A little fish in deep water - jewel of the rift | mikenuke | Tanganyika | 17 | 06-06-05 16:50 |