|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ να φτιάξω πχ κάτι σαν το 60λιτρο του G_AQUA ή θα μου πείτε ''Που πας ρε Καραβάγκο;''
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() Να πας σε έναν επιπλοποιό να σου φτιάξει ένα Γ (κόκκινες γραμμές) και να στο βιδώσει κάτω από το γραφείο, έτσι να δημιουργηθεί ένα πόδι και ένα οριζόντιο στήριγμα και επίσης αναγκαστικά βίδωμα στο τοίχο στα 3 κόκκινα σημεία που σου δείχνω , θα αντέχει και 200 κιλά. Επίσης να υπολογίσεις πρώτα από όλα ότι χωράει το ενυδρείο , είναι οι σκούρο μπλε γραμμές που σου δείχνω, αν το ενυδρείο βγει έξω από το έπιπλο δεν χωράει
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε και λέμε, energy25, το ξέρω ότι δεν θα αντέξει το βάρος έτσι όπως είναι (το ενυδρείο από μόνο του είναι 13 κιλά περίπου+60+ η διακόσμηση, ένα 80αρι δε το γλιτώνω) γι' αυτό στην αρχή του θέματος λέω ότι πήγαινα για πολύ μικρότερο ενυδρείο (10-25 λίτρα) που το βάρος του θα ήταν σαφώς μικρότερο.
Με τα πολλά με έπεισαν τα παιδιά ότι το 60αρι θα είναι καλύτερα ως πιο σταθερό ως προς τις συνθήκες και πιο ευρύχωρο αν θελήσω να βάλω κάτι μέσα αργότερα. Όσο για το ενυδρείο του G_AQUA είναι οφθαλμοφανέστατο ότι υπάρχει πολύ εμπειρία από πίσω και ιδιαίτερη ρύθμιση των συνθηκών την οποία ξέρω ότι θα είναι δύσκολο να καταφέρω ως παντελώς άπειρη. Takis_gt Μπήκες και στον κόπο να μου φτιάξεις και σχήμα! Κι εγώ κάποιο πόδι σκεφτόμουν να βάλω από κάτω για να υποστηρίζει το βάρος. απλώς εγώ το σκεφτόμουν να μην βγαίνει έξω στην άκρη του γραφείου άλλα να είναι ουσιαστικά ακριβώς κάτω από το ενυδρείο. Πιστεύετε δεν θα αντέξει? Να σημειώσω εδώ ότι έχω πατήσει πάνω στο γραφείο με το βάρος μου που πλησιάζει αυτό του στημένου ενυδρείου (δε λέμε πόσο ![]() Επίσης το αν χωράει το ενυδρείο σε διαστάσεις, χωράει, το έχω βάλει εκεί παλιότερα (άδειο φυσικά) και το πήρε.
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να βάλεις το πόδι στη μέση και απο πάνω το οριζόντιο που σου δειχνω, θα αντεξει
|
||||
|
||||
![]()
Κατάλαβα, πρέπει να έχει και την πλατφόρμα δηλαδή το πόδι για να κρατάει καλύτερα? αν είναι σκέτο πόδι θα έχω θέμα που δεν θα μοιράζεται το βάρος?
Το βίδωμα στον τοίχο (υποθέτω εννοείς το γραφείο) μπορούμε να το κάνουμε εύκολα (ο πατέρας μου δηλαδή). Αν δεν είχαμε ανάγκη και την πλατφόρμα τα πράγματα θα ήταν απλά και ίσως να μπορούσαμε να το φέρουμε εις πέρας και χωρίς το επιπλέον έξοδο του επιπλοποιού. Εντάξει θα ρωτήσω πόσο θα κοστίσει αυτό, έχω έναν επιπλοποιό στα υπόψην.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι , το βιδωμα στο τοιχο με γωνιές είναι πολύ ευκολο.
Μπορεις να πας στο πρακτικερ ή στο λερου και να παρεις 2 καδρονακια στις διαστασεις που το θες , να τα τριψεις ελαφρα με γυαλοχαρτο και να τα περασεις ενα χερι βερνικι και ειναι ετοιμα, δεν χρειαζονται πολυτελειες, απλα πραγματα και δεν θα φαινεται ασχημα. Ετσι και αλλιως και ο παγκος στο χρωμα του ξυλου ειναι, δεν θα ξεχωριζει πως ειβαι κατι διαφορετικό. Αν χρειαστεις λεπτομερειες πες μου να σου πω
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιστροφή?!? | Pritanis | Δίσκοι | 17 | 14-12-15 10:12 |
Επιστροφή | George81 | Malawi | 37 | 14-12-15 09:05 |
Η μεγάλη επιστροφή!!! | billos95 | Tanganyika | 179 | 03-03-14 11:05 |
Επιστροφή!!!! | madfdg | Reef | 68 | 15-11-09 01:08 |
Επιστροφή και αλλαγή. | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 9 | 27-07-05 15:53 |