|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες στο Leroy Merlin παλαιοτερα ειχαν.
|
||||
|
||||
![]()
ενημερωτικα για οποιον σαν και εμενα ψαχνει ξυλοπετρες στην αττικη τουλάχιστον δεν εχω βρει πουθενα.οποτε υπομονή.αν βρω θα ενημερωσω αμμεσα
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!
H αλήθεια είναι οτι και εγώ ψάχνω και έλεγα να πάω απο leroy. Μήπως έτυχε να πας και απο εκεί τελικά?
|
||||
|
||||
![]()
πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν ότι δεν εχουν...σε αυτά που είναι στην πειραιως...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την ενημέρωση!!
|
|||
|
|||
![]()
ενημερωτικά τις τελευταίες ξυλόπετρες απο aquascape.gr & xomatexniki.gr τις είχα αγοράσει εγώ τον Φεβρουάριο του 15. είχα ψάξει σε όλες τις μάντρες που ήξερα και τα φυτώρια που έχουν διακοσμητικές πέτρες και δεν είχε κανείς. και ούτε έχω ξαναδεί σε κανέναν μέχρι τώρα όποτε έχω ξαναρωτήσει.
το aquascape.gr πάντως μου είπε πως δεν θα τις ξαναφέρει ποτέ ξανά. η xomatexniki.gr μου είχε πει πως περίμεναν νέα παραλαβή αλλά δεν τις είδα ποτέ. αρκετά μεγάλη ποικιλία με πέτρες ασβεστολιθικές και μη θα βρείτε σε μια μάντρα Αναγεννήσεως 33, Νέα Φιλαδέλφεια, 143 42. Δεν είχε ξυλόπετρες αλλά έχει άλλες εξίσου ωραίες για ενυδρεία.
|
||||
|
||||
![]()
εχει ωραιες πετρες αλλα τις δινει σε τεραστιες συσκευασιες...δε δινει ας πουμε 10-15 κομματια οσα κιλα βγουνε...οπως π.χ.εκανε η χωματοτεχνικη
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξυλοπετρες Χιου.. | Bill-Samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-03-13 15:58 |