|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θενκς Νίκο
![]() ![]() Επίσης οι γαρίδες θέλουν αεραντλία ??
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 03-03-16 στις 15:25 |
|
||||
|
||||
![]()
Ψιλοκοκκο χαλικακι ειναι οτι πρεπει για να κανεις αυτο που σκεφτεσαι, κατα τη γνωμη μου. Την αεραντλια δεν τη θεωρω απαραιτητη για κανενα ενυδρειο προσωπικα, αρκει να υπαρχει ικανη αναταραξη της επιφανειας απο το φιλτρο. Δεν φαινεται απο τις φωτογραφιες η μελλοντικη πορεια της ροης του νερου απο το φιλτρο πλατης σου στο ενυδρειο, αλλα ισως θα χρειαζεται προσθηκη filter wool ή μπλε σφουγγαριου στους διαδρομους, για να μη βρισκεις μικροσκοπικες γαριδες στα υλικα του φιλτρου.
Επισης, θα ελεγα οτι αναπαραγονται συνεχως σε οποιαδηποτε "λογικη" θερμοκρασια, σε σωστες παραμετρους νερου, φυσικα. Ριξε μια ματια αν θελεις και σε ενα παλιο εγχειρημα μου με red cherries και ευκολα φυτα αν θελεις να παρεις ιδεες, που στην κυριολεξια ετρεχε μονο του, μονο με αλλαγες νερου και ελαχιστο υγρο λιπασμα οποτε θυμομουν.
|
|||
|
|||
![]()
με επιφυλαξη θα ελεγα πως δεν χρειαζεται σε φυτα οπως το hygrophila polysperma anubias,egeria densa η ψιλη αμμος ειναι πολυ καλη επιλογη για φυτα που αναπτυσσουν ριζες, μια πολυ καλη λυση για το υποστρομα ειναι ταμπλετες και λειτουργουν ως λιπασμα για τα φυτα και παρεχουν ολα τα απαρραιτητα θρεπτικα συστατικα http://www.enydreio.gr/vb/showthread.php?t=56886 για την απορια με την αεραντλια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους !!! Λοιπόν υπόστρωμα θα πάρω καλού κακού και θα βάλω απο πάνω την άμμο
![]() ![]() ![]() ![]() Βάζω και φωτο απο την πλάτη - φίλτρο , αντλία έχω 300λιτρα/ώρα δεν νομίζω να χρειαστώ μεγαλύτερη..... αν χρειάζομαι μεγαλύτερη πείτε ... ![]() Την Δευτέρα πάω για ψώνια ![]() Την φίλτρανση πώς να την φτιάξω πρώτα σφουγγάρια μετα βιολογικο ??
|
||||
|
||||
![]()
αν βαλεις αμμο πανω απ το υποστρωμμα με τον καιρο θα παει απο κατω μονη της.
μην μπερδευεις διαφορετικες κοκκομετριες γιατι θα εχεις αλλα θεματα μετα. οι γριλιες του φιλτρου ειναι μεγαλες , τα γαριδακια θα περνανε σιγουρα. κανονικα θελει τουλι εκει η σφουγγαρι απο μεσα ωστε να μην περνανε , αλλα πιστευω θα μπουκωνει γρηγορα ![]() οσο για την φιλτρανση κι εφοσων υπαρχει θερμαντηρας , εγω την βαζω... 1ο διαμερισμα θερμαντηρας, 2ο σφουγγαρια και filtrer wool πανω και απο κατω τους βιλογικο υλικο σε διχτυ και 3ο διαμερισμα η αντλια. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά που μου το είπες Γιάννη για το υπόστρωμα (Γκαβάδι βλέπεις
![]() Για τις γρίλιες το σκέφτηκα και εγω να βάλω κανένα τούλι απο μέσα με ενυδρειακή σιλικόνη ...... Θέρμανση θα υπάρχει εννοείται εννοείται , κουλεράκια έχω στο καπάκι ![]() θενκς για τις συμβουλές φίλτρανσης ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 03-03-16 στις 15:26 |
|
||||
|
||||
![]()
Άνοιξα απο το καπάκι το προστατευτικό της λάμπας και ανακάλυψα ότι το λαστιχάκι είχε καταστραφεί , που να βρώ ίδιο ???? και σκέφτηκα το liner που μου έχει μείνει απο την λίμνη και θερμοκολλείται οπότε diy λαστιχάκι
![]() ![]() Έλεγα να μην το βάλω το καπάκι αλλά θα είχα γατόψαρο ![]() ![]() ![]()
|
|