|
|
||||
|
||||
![]()
Σακη δεν θυμαμε τις μετρισεις αλλα ειμαι καλα σε ολα. ph δεν εχω αλλα δεν πιραζει η θαλασσα εδω ειναι οκ. μονο λιγα Νο3 εχω (κατω απο 2) αλλα πιστευω τα κλουν θα αντεξουν και θα βοηθεισουν να μυδενιστουν!!!
------------------------- ασε εκανα και δευτερη παραλαβη απο J.P. τωρα μολις και... τι να πω ειναι οοοολα τα λεφτα!!!! το ευχαριστω ειναι λιγο!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonardos : 11-12-15 στις 21:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατσε ρε βιαστικε ακομα κανω εγκληματισμο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
και πανω που χαρηκα ειπε το balnce απο τις 2 Τ5 να τα φτισει και τρεχω σαν τον Βεγκο και παλι φως δεν εχω @@@
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και πλεων ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας πω οτι απο αυριο δεν θα ταιζω ποια τον αερα αλλα 2 κλουν μινιατουρες
![]() ![]() ![]() Φωτο αυριο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κατι μου λεει οτι αυριο το πρωι θα εισαι καρφωμενος στκ τζαμι και θα χαζευεις το παρακμιακο κολυνπη τους. Ριξε και καμια φωτο απο τα κοραλια που εβαλες τελευταια.... |
|
||||
|
||||
![]()
Απο χθες το βραδυ ειμαι κωλημενος στο τζαμι και χαζευω
![]() ![]() ![]() το μπουκαλι μεσα ειναι ενας αυτοσχεδιος ριακτορας για τον αντοφωσφορο και οι φωτο που υποσχεθηκα!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |