|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα εκανα μια αλλαγη νερου περίπου στο 30%.
Προσθεσα δυο κουταλιες της σούπας αλατι στο καινούργιο νερο. Αυτο που παρατηρησα ομως ειναι οτι ο υαλομβαβακας που ειναι τελευταιος στο φιλτρο, ειχε απιστευτη!!!! μπιχλα! οπως και το μακαρονι που ειναι απο κατω. Αντιθετα το πρασσινο σφουγγαρι που ειναι πρωτο στο φιλτρο δεν μαζευει βρωμια. Μηπως πρεπει να βαλω και λιγο υαλομβαβακα πρωτο στο φιλτρο και να τον αλλαζω με καινουργιο με την πρωτη ευκαιρια? Τον εβγαλα , τον επλυνα σε αποχλωριομενο νερο (ξερω οτι κανονικα επρεπε σε νερο του ενυδρειου) προσθεσα αλλα τεσσερα κομματια (εχει συνολο καμια δεκαρια), και τον ξαναεβαλα μεσα. Ειναι λογικό? Το φίλτρο κάθε πότε πρέπει να το καθαρίζω? |
|
|||
|
|||
![]()
προχτες εκανα αλλαγη νερου.
Βρηκα 3 ψαρακια πεθαμενα, και το ενα μαλιστα φαινοταν σαν να το ειχαν δαγκωσει στο κεφαλι. Εννοειτε οτι, το ενα αυτο το φαγωμενο,ηταν σε αποσυνθεση. Σημερα γυρνοντας απο το γραφειο, βρηκα αλλα δυο ψαρακια πεθαμενα. Αμμωνια δεν εχω, οπως δεν εχω και NO2 και το NO3 παιζει περίπου στο 10. Τι μπορει να φταιει? Στο ενυδρειο δεν εχω αλλαξει τιποτα ιδιαιτερο περα απο 2 λάμπες Coolmaster red που εβαλα και αναβουν για μια ωρα το βραδυ μετα τα κανονικα φωτα. |
|
||||
|
||||
![]()
ξαναδωσε στοιχεια μετρησεων ,λιτρα και ψαρια που εχεις μεσα......
|
|
|||
|
|||
![]()
Αμμωνία 0
NO2 0 NO3 10 Εχω καμια 25αρια ψαρακια, γκαππυ, πλατυ, μολυ, cory, neon, glass fish, gibiseps, κατι αλλα μικρουλια που μοιαζουν με glass fish αλλα δεν θυμαμαι πως τα λενε. Το ενυδρειο ειναι του carrefure, περιπου 100λιτρα καθαρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Tα ψαρακια που αναφερεις, νομιζω οτι ειναι πολλα για τα λιτρα σου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και συνεχίζουμε... αλλο ενα γκαπυ το είδα να επιπλέει σήμερα πεθαμένο.
Αντε να τελειώσουν τουλάχιστον, να βάλω κανα δυο χρυσόψαρα να ησυχάσω. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το θερμόμετρο δουλεύει καλά?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |