|
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο βρήκα αυτό http://goldfish2care4.com/goldfish-babies.html , αλλά θα βοηθήσουν και οι πιο έμπειροι .
![]() Παίζει να χάρηκα πιο πολύ απο σένα lol
|
|||
|
|||
![]()
Τακη μακαρι να μαθουμε ολοι....
![]() Αρτεμησια.... εγω να δεις χαρες... θα το διαβασω αυριο... εχω κι εγω ενα πολυ κατατοπιστικο βιβλιο που εξηγει αρκετα πραγματα... απλα επεσα εξω με τη χρονικη στιγμη μιας και αναφεροντε για εξωτερικες συνθηκες.... θα προσπαθησω να βαζω φωτο και να ενημερωνω για τις οποιες εξελιξεις εχω και black moor ετοιμα για γεννα!!!! να δω θα τα προλαβω
|
||||
|
||||
![]()
το hand breeding ειναι τραγικο για μενα, ουτε εκτροφεας εισαι, ουτε βγαζεις λεφτα απ τα χρυσοψαρα για να φοβασαι μην σου ξεφυγει κανενα αυγο.
Δεν ειναι αναγκη λοιπον να στρεσσαρουμε περετερω τα ψαρια απ΄οσο τα στρεσσαρουν ηδη τα αρσενικα. Γι αυτο λοιπον θα προτεινα να αφησεις μονα τους τα ψαρια να κανουν την δουλεια τους και αυγα θα δεις ή μπορει ακομα και γοννο. το γαλα / σπερμα των αρσενικων , εγω δεν το εχω δει, σιγουρα δεν μου εχει τυχει να θολωσει παντως το νερο. οσο για τα αυγα , μια αεραντλια χρειαζονται ή αεροφιλτρο οπως εχεις και περιμενεις. οτι αυγο πιανει fungus το απομακρυνεις. τον θερμαντηρα δεν τον θεωρω απαραιτητο , σιγουρα ομως θα επιταχυνει την εκκολαψη. πρεπει επισης να εχεις προετοιμαστει για ταισμα με αρτεμια ή microworms |
|
|||
|
|||
![]()
Update
Δεύτερο εικοσητετραωρο σήμερα. Ανέβασα λίγο το θερμοστάτη γιατί η θερμοκρασία ήταν 18 και τώρα είναι στους 20. Έβαλα και αεροπετρα μέσα το πρώτο βράδυ γιατί το αεροφιλτρο μου φάνηκε λίγο. Έριξα άλλες 3 σταγόνες esha2000 για Fungus. Αρκετά έως πολλά αυγα νομίζω ότι γίνονται διαφανα...... περιμένω Υ.Γ φίλε μου tsala.... To hand breeding έγινε τόσο ευγενικά κ απαλά που ήταν πιο ελαφρύ και απο χάδι.... Τα ψάρια μου τα αγαπάω πάρα πολύ. Τα αυγά και το γάλα βγήκαν στην ουσία μόνα τους και τα ψάρια είναι μέσα στη χαρά χωρίς καθόλου στρες πίστεψε με!!!
|
|||
|
|||
![]()
Ώρα 6. Γύρισα από δουλειά. θερμοκρασία νερού 20. νομίζω ότι αρχίζω και βλέπω μαυρακια σαν μάτια.... Πολύ ευχάριστο.
Έχω πάρα πολλά διαφανα αυγα....πράγμα πολύ ελπιδοφορο. Έριξα άλλες 3 σταγόνες esha 2000..... δε νομίζω να έχω πιάσει μύκητες φτου φτου φτου!!! Έτσι όπως είναι τα αυγα όλα μαζί κολλημένα δε θα μπορέσω να απομάκρυνω κάποιο αν βγάλει fungus.... Ελπίζω κ ευχομαι να μην πιάσει. στο λινκ της esha λέει ξεκάθαρα ότι κάνει για τα αυγά.... Προχωράμε http://www.eshalabs.eu/europe/produc...supregsup.html
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
3η μερα.... ωρα 6 το απογευμα.
εριξα ξανα esha αλλα μια σταγονα αυτη τη φορα. τα ψαρια ειναι πλεον ορατα.... 2 ουριτσες εχουν βγει ηδη απο το αυγο και κουνιουνται..... ![]() με πιανει τρελλα!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννητουρια | GIORGOSKARA | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-10-09 22:19 |
ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ (apple snails) | ronjones | Σαλιγκάρια | 3 | 26-06-09 19:53 |
Εχθες ειχαμε γεννητουρια | eon123 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 08-06-08 15:33 |
ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ....! | moudi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 03-05-07 22:35 |
γεννητουρια | manolo | Malawi | 3 | 11-04-07 12:09 |