|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
1)για τα σαλιγκαρια συνφωνω με τους αλλους τα helena ειναι καλη λυση 2) για την αλγη δες εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38816 3) η παρατηρηση που εχω να κανω ειναι πως το PH 7.6 ειναι παρα πολυ υψηλο για τους καρδιναλιους και τους αρλεκινους οι οποιοι θελουν οξινο ph(κατω απο 7)αυτο μπορεις να το διορθωσεις ευκολα η με Α.Ο ή με τυρφη
|
|
||||
|
||||
![]()
Το εχω υποψη μου για το PH για τυρφη πηγαινω.απο οτι διαβασα μαλλον νηματοειδης αλγη ειναι δηλαδη εχω υψηλο σιδηρο.Και τι κανω?
Για το cory μου καμμια διαγνωση? |
|
|||
|
|||
![]()
Η αληθεια ειναι πως δεν ξερω τι να κανεις με την αλγη ας μιλησουν και οι πιο εμπειροι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ!!! To cory με ανησυχει περισσοτερο απο τα αλλα θεματα.Περιμενω οποιος μπορει να απαντησει.Μηπως ξερετε επισης πως λεγετε το φυτο που καθετε πανω το σαλιγκαρι?Ειναι δεμενο στο ξυλο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
που βρισκουν την τροφη τους,οπως γραφεις αυτο τα εχει χασει αρα αυτο υποσιτιζεται ΄η δεν τρωει καθολου.
|
||||
|
||||
![]()
Τα cory τα εχω τωρα 2 μηνες.Αυτο εχει μια φυσιολογικη συμπεριφορα(παιζει με τα αλλα-δεν κρυβεται).Το βλεπω να τρωει γιατι ριχνω τροφη σε στικς για γατοψαρα-δεν χρειαζεται να ψαξει ιδιαιτερα.Εχει τα 2 μικρα μουστακακια,του λειπουν τα μεγαλα.Επισης σκαβει στην αμμο.Τα μουστακια μπορει να ξαναβγουν?
|
|
|||
|
|||
![]()
Χλωμό. .
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος με πολλές απορίες. | Sonapsi | Χρυσόψαρα | 6 | 04-09-14 15:55 |
πολλές απορίες!!!!!!!!! | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 29-10-12 18:45 |
Απορίες πολλές... | puntomad | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 30 | 15-10-11 19:57 |
Καινούργιος στο χώρο, με διάφορες απορίες! :) | Sub | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 25-08-10 20:52 |
διάφορες απορίες | maria1983 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 26-03-10 13:48 |