|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο ενυδρείο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Antonios, ευχαριστώ...
![]() Energy52, η daylight είναι τα ίδια watt, 24 άρα κι αυτή. Τα Kelvin της είναι 10.000 έναντι 8.500 της Sylvania. Η διαφορά είναι στο φάσμα και θέλω να την δοκιμάσω κυρίως για να δω αν αυτός ο συνδιασμός θα βοηθήσει να κοκκινήσουν κάποια φυτά ή θα χρειαστεί να βάλω και τρίτη λάμπα... Οι πέτρες θα εξακολουθήσουν να φαίνονται, δεν παίζει να τις κρύψω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο σου,πολυ ωραιο ενυδρειο!
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα το βράδι, λίγα λεπτά πριν κλείσουν τα φώτα είδα τα κάρντιναλ να κινούνται πίσω από κάτι.....μικρό.
Δεν έδωσα σημασία αρχικά, κοίταγα τηλεόραση, μέχρι που κάποια στιγμή πλησίασα να δω τι στα κομμάτια κάνουν! Και βλέπω αυτό: ![]() Είναι ένα μικρό Ember, περίπου στο μισό εκατοστό ![]() Σουλατσάρησε για λίγο ακόμα και μετά χάθηκε ανάμεσα στα φυτά. Στον λίγο χρόνο που είχα έψαξα μήπως δω και άλλο ψαράκι αλλά δεν είδα. Θα μου πείτε ότι εδώ και τόσο καιρό δεν είδα απολύτως τίποτα, ![]() Αύριο θα προσπαθήσω να πάρω καθαρές φωτογραφίες και να τις ανεβάσω, αν βέβαια σκάσει μύτη πάλι και αν δεν.....προσπαθήσουν να το περιποιηθούν οι καρδινάλιοί μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου
![]() ![]() Nα σου ζήσει το μικρό ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαιρεσαι!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο 60lt | billaras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 99 | 26-01-15 23:28 |
Κάλβοι σε 60lt? | nick_dark | Tanganyika | 1 | 24-06-14 12:17 |
60lt με edler | pigasosaek | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 14 | 17-06-13 16:43 |
ενυδριο 60lt | giannis vih | Ζωοτόκα | 1 | 30-09-10 18:45 |
Ιδεες για 60lt. | ελενη | Bettas | 2 | 14-09-09 19:02 |