|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ψάχνεις για αφρικάνικες κιχλίδες να βάλεις σε 200 λίτρα, τότε κατά τη γνώμη μου, κοίτα τι σου αρέσει από Μalawi mbuma. Υπάρχει μεγάλη ποκιλία, διάλεξε τι σου αρέσει περισσότερο για να δούμε πόσα ψάρια και πόσα είδη μπορείς να κρατήσεις χωρίς προβλήματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
πραττεις σοφα ωσαν πρυτανης!!
ερωτηση κρισεως 1. ποια λιμνη ερωτηση κρισεως 2. γιατι διαλεξες malawi ?? ![]() ![]() ![]() ερωτηση κρισεως συνειδησης !! δεν αφηνεις και τους δισκους και να το γυρισεις? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και οι δίσκοι κιχλιδες ειναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα ρε Τολη τι περιμενεις απο τον γαυρο...... Εχει φαει και τον αποκλεισμο στο κεφαλι και πρεπει να ειναι πιο χαλια απο πριν
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ να σου δώσω C. Frontosa σε τιμές μπρούτζου (όχι χρυσαφιού)...
αλλά σε καμία περίπτωση για 200 λίτρα ενυδρείο. Sorry. Φτιάξε εσύ μεγαλύτερο ενυδρείο, και C. Frontosa θα υπάρχουν πάντα. Ξανασκέψου αν θες αυτό που σου είπα για τα mbuna. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω φοβαμαι αλλο πραγμα, πως θα αναγνωρισει τις κιχλιδες που θα θελει να παρει.
Οσες φορες εχω παει σε μαγαζι που εχει κιχλιδες, συνηθως δεν ξερουν τι ακριβως ειναι.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
αν μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες τα ψάρια που του αρέσουν στο μαγαζί και να τις "ποστάρει" εδώ ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλοι εχουν στα ενυδρεια τους ψαρια απο γεννες και πολλα υβριδια. Οσες φορες αγορασα κιχλιδες απο μαγαζι εκανα παραγγελια και τις εφεραν για εμενα και ειμαι σιγουρος τι πηρα (ευτυχως υπαρχουν μαγαζια που μπορεις να το κανεις αυτο). Ας αποφασισει τι θελει..και εδω ειμαστε εμεις. Παντως....ενα γρουπακι με labidos...και afra...για εμενα ειναι μια χαρα. Με τα socolofi ειχα ασχημη εμπειρια γιατι ηταν αρκετα επιθετικα και μου εκαναν ανω κατω το ενυδρειο. Τωρα αν προτεινω να βαλει και Aulonacara...θα με μαλωσετε ;;; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:10 |