|
|
||||
|
||||
![]()
Συνφωνώ, τα ψάρια είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ !!!
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια σας ευχαριστω πολυ!!!!
Μια γενικη του ενυδρειου ( αν καια θα φενεται αδειο ακομη ) θα βαλω μολις μαζευτει λιγο το σπιτι μιας και κανουμε ανακαινηση και ειναι ολα μες την μεση.... οσο για το ενυδρειο ειναι Bare bottom ναι. μολις αναπτυχθουν τα κατω κοραλια θα δειχνει ακομη πιο ομορφα ο βυθος.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση για πες εντυπώσεις με το bare bottom.Και εγώ το δικό μου ετσι το έχω και πλέον ειμαι σίγουρος ότι έκανα την σωστή επιλογη...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειμαι Απολυτα ικανοποιημενος... κυκλοφορια οσο θελω και οπου θελω, φαγητα δεν μενουν τιποτα οσο και να ταισω, το νερο ειναι καθαρο... και εχω μετακινησει πολλες φορες τα βραχια , μιας και παιζω αναλογα που θελω τα κοραλια και τα βραχια... και γενικα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα βραξουν οι βραχοι μου με οτι ατο συνεπαγετε και δεν θα εχω το φοβο οταν παλιωσει ο αραγωνιτης να μου κανει κανα μπαμ ....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θανασση βαλε καμια φωτογραφια και πες μας της ρουτηνες σου!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με fish only, με προοπτικες για reef...!!! | thanasis76 | Fish Only | 10 | 19-10-14 11:02 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |